Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 38a edició de la Fira de l’Avellana acollirà un Outlet de Moda

'OUTLET GAUDÍ Riudoms' vol ampliar l'oferta comercial i lúdica de la fira, amb una experiència que fusiona moda, música i activitats complementàries

Banderoles de la Fira de l'Avellana i de la primera edició de l’'OUTLET GAUDÍ Riudoms' Banderoles de la Fira de l'Avellana i de la primera edició de l’'OUTLET GAUDÍ Riudoms' AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Agost 2018 20:02

L’Ajuntament de Riudoms i l’equip OutletLvx han arribat un acord per acollir la primera edició de l’'OUTLET GAUDÍ Riudoms', una iniciativa destinada a ampliar l’oferta comercial i lúdica de la Fira de l’Avellana, amb una experiència que barreja moda, música i activitats complementàries.

L’equip OutletLux compta amb una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments similars a tota Catalunya, com per exemple Outlet Cerdanya (www.outletcerdanya.com). L’organització de la Fira de l’Avellana preveu que amb aquesta nova oferta es pugui atraure més públic a la fira, especialment estiuejants de la Costa Daurada i aficionats a la moda del sud de Catalunya.

Rebaixes del 50, 60 i 70% en articles de moda i complements

El recinte de la Fira destinarà dos nous espais coberts d’uns 1.000 m2 per acollir estands de conegudes marques de moda sota la denominació 'Gaudí Outlet Riudoms', una fórmula d’èxit que ha funcionat durant 6 anys en poblacions com Bellver, Bolvir, Das i Llívia amb la denominació 'Outlet Cerdanya'. L’organització del 'Gaudí Outlet' oferirà rebaixes del 50, 60 i 70 % en articles de moda i complements de marques com Pepe Jeans, Cooked, LTB Jeans Barcelona, LVX, National Geographic, DC Shoes, Pretty Ballerinas, etc. durant els tres dies de la Fira, amb el mateix horari d’obertura del recinte firal.

Les botigues locals relacionades amb el sector i que vulguin sumar-se a l’experiència també disposaran d’espai.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: