Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La primera edició d'IMEX-Tarragona tanca amb la visita de 479 professionals

La fira IMEX consolida a Tarragona com a referent del comerç exterior

IMEX Tarragona ha complert les expectatives de negoci internacional, amb 479 professionals interessats a fer negocis i 311 reunions amb 33 països IMEX Tarragona ha complert les expectatives de negoci internacional, amb 479 professionals interessats a fer negocis i 311 reunions amb 33 països IMEX TARRAGONA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 21:48

La fira IMEX-Tarragona va tancar divendres les seves portes després de gairebé dos dies d'intensa activitat al Tinglado 1 del Port de Tarragona, on s'han concentrat tots els agents del sector exterior per afavorir la internacionalització de les pimes de la regió.

Tarragona despunta com una de les regions més important pel que fa a exportacions, no només a nivell català, sinó també estatal. En aquest sentit, José Terreros, director de la Fira IMEX ha dit que "hi ha un creixement de les exportacions a Tarragona que és manifest i d'alguna manera havíem d'estar presents aquí, i quina millor manera de fer-ho que amb un soci de viatge com la Cambra de Comerç de Tarragona ".

Organitzada per la revista de negoci internacional Moneda Única i per la Cambra de Tarragona, aquesta primera edició de IMEX-Tarragona ha complert les expectatives. Durant aquestes jornades han passat per la fira 479 professionals interessats a fer negocis nivell internacional i s'han realitzat 311 reunions amb representants de 33 països potencials per fer negocis.

Durant l'acte d'inauguració Josep Andreu, president del Port de Tarragona va ressaltar l' "èxit" de la fira. "Mai havia vist aquest espai tan ple i realment m'he sentit molt sorprès i orgullós de veure l'aprofitament de les persones que estan passant per aquestes instal·lacions", va afegir.

Al costat d'Andreu, també van participar en la inauguració de la fira Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona; Francesc Roca, regidor d'educació, ocupació i desenvolupament local de l'Ajuntament de Tarragona i Jaume Ussía, president de IMEX, que va agrair el suport rebut per part d'aquests organismes.

L'esdeveniment ha suscitat gran interès, especialment per les empreses del sector serveis. Els assistents a la fira han estat, majoritàriament, empresaris amb un clar compromís amb la internacionalització que han volgut aprofitar l'oportunitat que brinda la Fira IMEX per assessorar-se en matèria comercial, fiscal, logística o jurídica en el seu salt a l'exterior.

Els assistents a la fira també van poder visitar la zona d'exposició i assistir a les conferències i taules rodones impartides per més de 50 ponents especialistes del sector. Donades les grans oportunitats que ofereix el mercat africà i que la indústria agroalimentària és un dels principals actius del Port de Tarragona, aquestes dues temàtiques han estat el focus principal d'aquesta primera edició de la fira IMEX-Tarragona.

El Port de Tarragona, Iberia i l'Ajuntament de Tarragona han estat els patrocinadors principals de l'esdeveniment, que a més ha comptat amb nombrosos col·laboradors tant públics com privats.
 
 L'IMEX, la primera fira de negoci internacional

IMEX és la primera i més important fira de negoci internacional i comerç exterior que se celebra a Espanya. Ha celebrat ja 16 edicions a Madrid, 6 a Catalunya, 5 a Andalusia, 4 a la Comunitat Valenciana i 2 a Castella-la Manxa ia Astúries. Inaugurada el 2003, la fira IMEX organitzada per la Revista de negoci internacional Moneda Única, treballa per millorar la competitivitat de les pimes a través d'una oferta eficaç i innovadora dels productes i serveis necessaris per impulsar la internacionalització de les nostres empreses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: