Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira ‘Camins’ descobrirà l’àmplia oferta de formació professional de la demarcació

La mostra se celebrarà els dies 3 i 4 de maig al Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona

Imatge de la presentació de la fira de formació professional ‘Camins’ Imatge de la presentació de la fira de formació professional ‘Camins’ MAURI
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 30 abril 2018 19:02

El Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona acollirà el 3 i 4 de maig la fira de formació professional ‘Camins’ d’FP. Un total de 41 centres educatius i institucions de Tarragona promouran durant dos dies les diverses alternatives de formació professional i ocupacional existents al territori.

L’obertura dels estands expositors anirà acompanyada de diferents activitats demostratives, una mostra d’empreses del territori i un espai d’orientació acadèmica i professional adreçat a les persones que tinguin interès a desenvolupar itineraris curriculars vinculats a l’FP. El divendres, 4 de maig, a més, se celebrarà una jornada tècnica amb xerrades que abordaran aspectes com el biaix de gènere a la Formació Professional Industrial o la inserció laboral de la FP i una taula rodona sobre la formació professional dual.

La Fira Camins està adreçada principalment a alumnes dels darrers cursos d’ESO, però també a professionals de l’àmbit educatiu i persones interessades en millorar la seva ocupabilitat a través de l’actualització professional, entre d’altres.

El regidor d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, ha destacat que “la formació professional és una estratègia de ciutat, com ho demostra l’àmplia oferta dels centres educatius de la ciutat o les iniciatives municipals com els certificats de professionalitat promoguts per Tarragona Impulsa. Però, el més important, és que és una estratègia compartida de tot el territori, una aposta decidida de les institucions i actors socioeconòmics de les nostres comarques”.

Per la seva banda, el diputat de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, Malràs ha posat de manifest la implicació de la institució, un any més, en aquesta iniciativa, que "reuneix en clau territorial l'oferta de formació professional del Camp de Tarragona per tal de promoure itineraris professionalitzadors de qualitat i afavorir la millora de l'ocupabilitat de les persones". A més, la Diputació també hi participarà amb els estands de les Escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus i el Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael de Tarragona, que mostraran la seva oferta educativa.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: