Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Modernista del Penedès s'omple de visitants

Tot i la pluja de dissabte, més de 2.000 persones van visitar edificis emblemàtics de l'Arboç com la Giralda i el Palau Gener i Batet 

El carrer Major de l'Arboç, ple a vessar ahir diumenge a la VII Fira Modernista del Penedès El carrer Major de l'Arboç, ple a vessar ahir diumenge a la VII Fira Modernista del Penedès AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 16 abril 2018 18:49

La VII Fira Modernista del Penedès, que s’ha celebrat a l’Arboç aquest darrer cap de setmana del 14 i 15 d’abril, ha estat un èxit amb milers de visitants durant tots dos dies. Un esdeveniment molt lluït i un focus d’atracció cultural i turístic al Penedès que ha generat desplaçaments des de molts llocs de Catalunya i han omplert les zones d’aparcament.

Però la Fira Modernista del Penedès ha estat sobretot un èxit de públic que ha omplert tant el mercat modernista com la resta d’activitats programades, especialment les visites teatralitzades i guiades al Palau Gener i Batet i a La Giralda, actes que han esdevingut, un any més els més concorreguts de la Fira Modernista del Penedès amb més de 2.000 visitants.

Cal assenyalar també que aquest any la Fira Modernista del Penedès ha comptat novament amb el primer grup arbocenc de persones ambientades d’època. Es tracta del batejat com a “Els amics del Rei Josep”, en honor a l’estrafolari i delirant personatge arbocenc de principis de segle XX.

La Marató de Teatre d’Època al Carrer, encapçalades per les locals Elenc Artístic Arbocenc i L’Embruix.cat, va mantenir un ambient d’animació i actuacions constant durant tota la Fira. Altres propostes, com la innovadora Gimcana dels Edificis Modernistes de l’Arboç a través d’App, les exposicions, els jocs de circ, van causar sensació i van ser molt aplaudides.

Totes les repercussions i informació detallada sobre la VII Fira Modernista del Penedès poden consultar-se a través del facebook al perfil de “L’Arboç Turístic”, o bé a la plana web municipal www.arbocenc.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: