Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls publica les bases per a la creació del cartell de Firagost

El termini d’admissió de les propostes finalitza el proper 6 d’abril

Imatge d'una edició anterior de la Firagost, la fira-exposició del camp català Imatge d'una edició anterior de la Firagost, la fira-exposició del camp català CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Març 2018 16:57

Amb la mirada posada ja a la celebració del Firagost de Valls, la Cambra de Comerç ja ha publicat les bases per poder participar en el disseny del cartell. El termini, doncs, per entregar les diverses propostes és fins el 6 d’abril fins les 18h i podran participar els majors de 16 anys.

En quant al format del cartell a presentar, ha de tenir unes mides de DIN A2 o DIN A3 sobre un suport de cartró ploma on hi haurà de figurar obligatòriament el nom de ‘Firaagost 2018 64a Fira-Exposició del Camp Català’ amb les dades de celebració –del 31de juliol a l’1 d’agost. Els participants podran presentar tantes obres inèdites com desitgin i el cartell podrà ésser a color. Tots els treballs hauran d’anar signats amb un lema i s’acompanyarà d’un sobre tancat. A l’exterior d’aquest sobre i al darrere del cartell constarà el lema i a l’interior del sobre el nom, l’adreça, el correu electrònic i el telèfon de l’autor. Un cop realitzat el treball, es presentarà a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls.

El guanyador, que rebrà un premi de 600 euros, es donarà a conèixer a través dels mitjans de comunicació i de la web (www.cambravalls.com/firagost) durant la primera quinzena de maig i s’editarà com a cartell anunciador de la Firagost 2018 passant a ser propietat de la fira, la qual tindrà els drets de publicació i reproducció. Finalment, el guardó serà entregat en el decurs de la XXXV Nit de Premis de Valls, el 9 de juny i la persona guanyadora ja no es podrà presentar el proper any però si podrà ser membre.

Des de l’organització es recorda que queda prohibit el plagi parcial o total de qualsevol imatge o cartell ja existent i que el fet de participar vol dir l’acceptació d’aquestes bases i de les decisions del Jurat, sense dret a cap reclamació. A més, no es permetrà fer referències a marques i empreses determinades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: