Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 500 cotxes a l'ExpoFira Km0

Els dies 1, 2, 3 i 4 de març firaReus acull un saló amb cotxes completament nous però que ja han estat matriculats i que, per tant, gaudeixen de millors descomptes

La fira oferirà una àmplia oferta de vehicles matriculats de menys de dos anys La fira oferirà una àmplia oferta de vehicles matriculats de menys de dos anys CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 01 Març 2018 08:53

Aquest dijous al matí obre portes a firaReus la primera fira del Km 0, en la qual participaran els concessionaris de Tarraco Center, Diselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction, que representen les següents marques: Ford, Volvo, Hyundai, Audi, Volkswagen, Nissan, Jaguar i Land Rover, tots amb grans descomptes.

La fira té entrada gratuïta i es podrà visitar fins diumenge, de 10 a 21h. Durant quatre dies, s'oferirà una àmplia oferta de vehicles matriculats de menys de dos anys.

D’entre els més de 500 vehicles hi haurà una gran majoria de km0, que són aquells cotxes completament nous però que ja han estat matriculats i que, per tant, gaudeixen de millors descomptes. També es podran trobar alguns vehicles de gerència i d’altres que s’han fet servir com a vehicles de demostració durant tres o quatre mesos.

Tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira Km0 estan revisats i garantits i molts d’ells gaudeixen de fins a set anys de garantia.

La inauguració oficial de la fira es durà a terme aquest dijous 1 de març, a les 17.45 h al recinte firal, i comptarà amb l'assistència del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, i el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: