Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tast d’Encamisada a la Fira de Falset

Per Sant Andreu, la vila fa una fira de les de tota la vida amb productes que ja anuncien la proximitat del Nadal

A la fira es poden avançar les compres nadalenques A la fira es poden avançar les compres nadalenques AJUNT. DE FALSET
Fires i Congressos Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 24 Novembre 2017 08:31

Una hora especial del conte amb Sílvia Palazón donarà el tret de sortida avui a la tarda a la Fira de Sant Andreu que Falset celebrarà fins diumenge. La mostra, de caràcter multisectorial, amb estands d’exposició de vehicles, i festiu, amb les atraccions de fira, inclourà un bon nombre de productors de proximitat, alguns al Rebost de Nadal, amb oferta de dolços, neules i torrons i caves i vins dolços de cara a les dates nadalenques.

Com és habitual, l’activitat econòmica es reforçarà amb moltes propostes culturals i lúdiques. Destaca el 'Tastet de l’Encamisada', un espai divulgatiu d’aquesta festa d’interès nacional i d’altres activitats que organitza el Centre d’Estudis Falsetans que es podrà visitar als porxos de l’ajuntament. Cal dir que, un cop finalitzada la fira, aquest Tastet d’Encamisada es mantindrà obert al públic, fins que se celebri la festa al gener, a la seu del Consell Comarcal del Priorat.

Pel que fa a les cites més populars, demà al matí s’oferirà l’esmorzar de presentació de l’oli nou, i a la tarda hi haurà visites guiades i tastos de vi ranci elaborat per particulars, en la Ruta dels Rancis. Diumenge es farà una demostració de tractors i una tirada de bitlles catalanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: