Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els paradistes de la Fira de Nadal i l’Ajuntament de Tarragona arriben a un acord

Finalment, la fira serà de l’1 al 23 de desembre al tram de la Rambla Nova de la font del Centenari

Imatge d'arxiu de la fira de Nadal a Tarragona Imatge d'arxiu de la fira de Nadal a Tarragona CEDIDA
Fires i Congressos Marina Martínez
Dimecres, 22 Novembre 2017 12:17

Els paradistes de la fira de Nadal i l’Ajuntament de Tarragona –concretament l’empresa municipal d’Espimsa- han arribat recentment a un acord. Des de l’empresa municipal Espimsa es va proposar realitzar-ho a la part del darrere del Mercat Central –a la plaça Josep Maria Pujol de Barberà– del 23 de novembre al 23 de desembre perquè “podíem aprofitar l’espai tant bonic i suposava menys dèficit –al voltant dels 3.000 euros-“, ha explicat la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando; però els paradistes no van acceptar. Finalment, l’acord ha arribat i la fira es celebrarà –com volien els paradistes- de l’1 al 23 de desembre al tram de la Rambla Nova de la Font del Centenari tot i que suposa un dèficit de 10.000 euros que cobrirà Espimsa: “Sabem que el dèficit és important però ho prenem com una partida de dinamització”, ha reconegut Ferrando.

En total, aquest Nadal s’instal·laran 16 parades –l’any anterior van ser 26- suposant una forta baixada degut a diferents circumstàncies com que “algunes persones ja s’han fet grans o altres per motius personals. Ja sabem que aquestes fires són aleatòries”, ha detallat Ferrando.

De cara al proper any, entre febrer i març, la presidenta d’Espimsa, ja ha anunciat que es treballarà en un pla director de totes les fires que hi hagin a Tarragona “perquè tinguem molt clar cap a on anem, què volem, quines tarifes i què és el que es fa en cada moment a la ciutat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: