Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

La neu, protagonista del cap de setmana a firaReus

La mostra Esquiades Snowfun disposa d’un simulador d’esquí

La fira Esquiades Snowfun es va presentar ahir a FiraReus La fira Esquiades Snowfun es va presentar ahir a FiraReus FIRAREUS
Fires i Congressos
Divendres, 10 Novembre 2017 09:11

FiraReus i l’agència de viatges Esquiades.com van presentar ahir la primera edició d’Esquiades Snowfun, mostra dedicada a la neu que tindrà lloc demà i demà passat al recinte firal reusenc. L’esdeveniment ocuparà una superfície de 5.000 metres quadrats i aplegarà les principals estacions d’esquí de la península, com les andorranes Grandvalira i Vallnord, les del Pirineu aragonès i les del català, entre d’altres.

“Es tracta d’una fira experiencial, el que vol dir que els visitants no només podran veure l’oferta dels expositors que hi assistiran, sinó també participar en les activitats programades”, va dir el president del comitè executiu de firaReus, Isaac Sanromà. Així, el públic podrà gaudir d’un programa que inclou el simulador d’esquí “més innovador del món”, una pista de patinatge sobre gel, ulleres de realitat virtual i una pista d’esquí i snowboard.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: