Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus acull la primera fira per als aficionats a la neu

Els assistents podran pujar a un simulador de neu o a un trineu tirat per huskis siberians, entre d’altres activitats

Esquiades Snow Fun s'estrena a FiraReus els dies 11 i 12 de novembre Esquiades Snow Fun s'estrena a FiraReus els dies 11 i 12 de novembre ESQUIADES.COM
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Novembre 2017 14:05

FiraReus acull l’Esquiades Snow Fun, la primera fira experiencial d’Europa, els propers 11 i 12 de novembre. L’esdeveniment oferirà diferents activitats lúdiques relacionades amb la neu i els esports de muntanya: pujar a un simulador de neu, baixar per una pista d’esquí, pujar a un trineu tirat per gossos huski siberians, pista de patinatge i gastronomia de muntanya.

La jornada comptarà amb l’assistència de personatges coneguts del sector com Alfred Rodríguez Picó, home del temps a Catalunya o Toni Real, director i presentador del programa de TV3 'Temps de Neu'. Així com amb esportistes que s’han convertit en referents del territori, com Núria Castan, promesa del snowboard i competidora al Freeride World Qualife (FWQ); i l’andorrana Lorelei Torres, corredora de l’Equip Nacional d’Esquí Alpí de la Federació Andorrana d’Esquí.

També en destaquen la presència d’empreses rellevants del món de l’esquí i la neu al continent: Grandvalira, Vallnord, Sierra Nevada, Candanchú o Tavascan, entre d’altres.

Les entrades, ja a la venda i des de 3 euros

Les entrades anticipades ja han sortit a la venda i es poden adquirir a 3 euros. A taquilla, tindran un cost de 5 euros. Ja són disponibles al web oficial de l'esdeveniment, www.esquiades-snowfun.com, que també ofereix paquets d'allotjament a totes aquelles persones que vinguin des de lluny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: