Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Clickània tanca una edició rècord amb prop de 20.000 visitants

Durant els sis dies de festival, Montblanc s'ha omplert de públic familiar i aficionats als clicks de Playmobil

La desena edició del festival 'Clickània' ha batut rècords de participació La desena edició del festival 'Clickània' ha batut rècords de participació CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Octubre 2017 12:04

Clickània ha tornat a convertir Montblanc en la capital catalana dels clicks de Playmobil i al llarg dels sis dies de la desena edició del festival s'ha assolit un rècord de visitants amb 19.550. El primer cap de setmana que va ser excepcional amb quatre dies de festival es van registrar 13.100 visitants i el segon n'hi va haver 6.450. El dia amb més visitants fva ser el dissabte 14, amb 4.300.

La major part de visitants respon a una tipologia familiar o en parella i majoritàriament prové de Catalunya i del nord del País Valencià. La valoració dels visitants ha tornat a ser molt bona. La programació ha estat variada i molt completa, amb l'exposició de diorames, l'espai de venda, l'àrea de jocs patrocinada pel càmping Serra de Prades, les demostracions, els tallers, les actuacions al carrer, el concurs del click amagat, el concurs de diorames,..També les novetats de la desena edició han tingut una gran acollida: el taller de miniatures, les demostracions de maquetisme i les actuacions de l'Small River Brass Band i de les diverses colles del folklore local.

Els milers de visitants que han passat per Clickània han ajudat a dinamitzar el teixit econòmic de la vila. Els comerços i, molt especialment, els restaurants han notat l'efecte del festival. Novament hi ha hagut implicació de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, patrocinadora de les actuacions de carrer.

Clickània, ja des de la primera edició del festival l'any 2008, s'ha consolidat com el segon esdeveniment amb major capacitat d'atracció a Montblanc després de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. Des de l'organitzaicó s'agraeix la implicació en aspectes d'organització i de logística dels Guies de Montblanc, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà, l'Associació Medieval i Protecció Civil. I els departaments de l'Ajuntament de Montblanc dels Serveis de Manteniment i la Policia Local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: