Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Clickània atrau més de 13.000 visitants durant els quatre primers dies

El Pont del Pilar ha motivat que pràcticament ja s'hagi igualat la xifra d'assistència de l'any passat

La desena edició del festival de Playmobil 'Clickània' ha atret molts visitants durant el primer llarg cap de setmana La desena edició del festival de Playmobil 'Clickània' ha atret molts visitants durant el primer llarg cap de setmana CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Octubre 2017 17:10

La desena edició del festival de Playmobil ha arrencat amb molta força a Montblanc. Des del dijous 12 fins el diumenge 15 d'octubre, un total de 13.100 persones han gaudit del primer cap de setmana de Clickània al recinte de Sant Francesc. El fet excepcional que hi hagués quatre dies seguits de festival ha suposat que pràcticament s'hagi igualat la xifra d'assistents del 2016.

Segons l'organització, la valoració dels visitants ha tornat a ser molt bona i els diorames principals han agradat per la varietat, la renovació d'any en any i la complexitat temàtica dels muntatges. Les novetats de l'edició d'enguany, el taller de miniatures, les demostracions de maquetisme i les actuacions de l'Small River Brass Band el dissabte, i de l'àliga i la cucafera el diumenge, han tingut una bona acceptació.

Al llarg dels Pont del Pilar hi ha hagut una assistència fluïda i continuada d'un públic familiar i de proximitat: del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre, l'àrea metropolitana de Barcelona, el Penedès, la Catalunya Central i la plana de Lleida. Com és habitual en aquestes dates, també s'ha notat la presència de visitants del País Valencià.

Els milers de visitants que han passat per Clickània també han ajudat a dinamitzar el teixit econòmic de la vila. Els comerços i, molt especialment, els restaurants,han notat l'efecte del festival. Novament hi ha hagut implicació de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, patrocinadora de les actuacions de carrer.

El proper cap de setmana, dissabte 21 i diumenge 22 d'octubre, es repetirà la mateixa programació: exposicions, espai de venda, jocs, demostracions, tallers, actuacions al carrer, concurs del click amaga i concurs de diorames. Per fer un seguiment del festival i de la seva programació trobareu informació a www.clickania.cat i a través de les xarxes socials amb les etiquetes #montblancmedieval i #Clickània2017.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: