Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cap de setmana de monòlegs i activitats infantils a l'exproReus

Els monologuistes Luismi (Paramount Comedy) i Pedro Llamas (El Club de la Comedia) actuaran aquest dissabte a l'exproReus

Els monologuistes Luismi -a la imatge - i Pedro Llamas pujaran dissabte a les 20h a l'escenari Antoni Gaudí de l'exproReus Els monologuistes Luismi -a la imatge - i Pedro Llamas pujaran dissabte a les 20h a l'escenari Antoni Gaudí de l'exproReus CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 13 Octubre 2017 19:19

ExproReus encara el cap de setmana amb un programa ple d'activitats i que enguany té com a espai central l'Auditori Antoni Gaudí. Aquest serà demà dissabte l'escenari de la sessió de monòlegs de Luismi (monologuista de Paramount Comedy, Premi Nacional al millor monòleg de l'any de Paramount Comedy) i Pedro Llamas (monologuista de 'El Club de la Comedia', Paramount Comedy i col·laborador de 'Levántate y Cárdenas' a Europa FM). L'espectacle es realitzarà demà a les 20h i té un preu de 12 €.

Els monòlegs arribaran després que avui l'Auditori Antoni Gaudí hagi estat l'escenari de l'espectacle infantil protagonista d'aquesta edició: l'actuació dels Power Rangers, que han iniciat el cicle d'espectacles infantils que continuarà el 25 de novembre amb Peppa Pig i després, durant el primer semestre del 2018, amb els espectacles oficials de Ben & Holly, Superwings i PJ Masks.

Durant tot el cap de setmana continuarà l'activitat destinada als més petits, els tallers de cuina i també l'animació a la zona gastronòmica del Tasting Village. Tot plegat en més de 23.000 m2 d'exposició dedicats a l'automoció, la llar, la salut i les noves tecnologies, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: