Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospitalet de l’Infant, cap a l’edat mitjana

El poble inaugura avui el XXII Mercat Medieval amb un centenar de parades

El mercat és a tocar de l'antic hospital gòtic, fundat el 1344 El mercat és a tocar de l'antic hospital gòtic, fundat el 1344 AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Fires i Congressos Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 01 Setembre 2017 08:25

L’Hospitalet llueix el seu passat medieval des d’aquesta tarda i fins diumenge. Al nucli antic del poble, a l’entorn de les places Berenguer d’Entença, del Pou i Catalunya i al voltant de l’hospital gòtic, s’hi ha parat el mercat medieval. Són un centenar de parades de productes d’artesania, d’alimentació o de teràpies naturals. L’espai també emmarcarà tallers i demostració d’oficis tradicionals com ara els de terrissaire, sabater, llauner i bufador de vidre.

Tot plegat s’amenitzarà amb cercaviles, espectacles de circ, foc i teatre, música, contacontes i aus rapinyaires. A més, dissabte a la nit s’ha previst un sopar medieval i l’espectacle de la companyia Cirkifoc. Per a la mainada s’han preparat jocs tradicionals i un taller de fang. Tampoc no faltarà una bona oferta gastronòmica, amb els menús medievals de cinc restaurants. La inauguració serà avui, a les 18:30h, i el mercat es clourà el diumenge a la nit amb el correfoc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: