Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Prop de 40.000 persones visitaran la Fira Multisectorial de Cambrils

La 60a edició d’aquesta trobada econòmica tindrà lloc fins diumenge

Camí Mendoza i Joan Aregio tallen la cinta inaugural de la 60a Fira Multisectorial de Cambrils Camí Mendoza i Joan Aregio tallen la cinta inaugural de la 60a Fira Multisectorial de Cambrils MARC BUSQUETS
Fires i Congressos
Dissabte, 03 Juny 2017 10:52

Una comitiva d’autoritats liderada pel secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, i per l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va arribar ahir cap a les 12 del migdia en un trenet turístic del municipi per inaugurar la 60a edició de la seva Fira Multisectorial. Una trobada econòmica que fins demà aplegarà més de 300 expositors de diferents sectors i que reunirà, segons les previsions del consistori, unes 40.000 persones. A banda de ser un punt de trobada entre professionals, la cita té enguany un marcat caràcter lúdic amb diverses alternatives d’oci per al públic familiar. “Que sigui un referent a la comarca i a la demarcació és un èxit de tots els cambrilencs”, va dir Mendoza.

Acompanyat també de la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, Aregio va fer un recorregut pels estands de la fira. Els venedors del sector de l’automoció, entre altres, van voler compartir uns instants de xerrada amb Aregio, optimista de cara al futur: “Hem passat uns anys molt complicats, però, pel que s’està observant, a poc a poc ens n’anem sortint.” Si bé fonts municipals van afirmar que molts professionals de la Fira Multisectorial són repetidors, una bona colla s’estrenaven enguany. És el cas, al sector gastronòmic, de Pimentón La Ristra. El seu representant, Fernando Jiménez, va explicar: “Vam sentir a parlar de la fira i ens hem decidit a venir des d’Extremadura per donar-nos a conèixer.”

Una opinió similar expressava la propietària de Nou Confort Cambrils, Susana García. “És el primer any i ens fa il·lusió, sí. Hi hem vingut perquè ens n’ha parlat la Unió de Botiguers, i sobretot el que volem és fer contactes i, si és possible, alguna venda.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: