Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Marítima de la Costa Daurada es presenta a Saragossa

La fira del món de la nàutica se celebrarà de l'11 al 14 de maig al Club Nàutic de Cambrils

El gerent de la Fira Marítima de la Costa Daurada, Fabián Escudé, -a la dreta de la imatge-, durant la presentació a Saragossa El gerent de la Fira Marítima de la Costa Daurada, Fabián Escudé, -a la dreta de la imatge-, durant la presentació a Saragossa CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 04 Mai 2017 12:38

El gerent del Club Nàutic de Cambrils, Fabián Escudé, ha presentat avui a Saragossa les novetats de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que se celebrarà de l'11 al 14 de maig a Cambrils, organitzada pel Club Nàutic, per delegació de l'Ajuntament de Cambrils.Escudé ha recorda que són molts els aragonesos que passen les vacances a Cambrils, molts d'ells interessats en la nàutica. Aquesta serà una edició especial que celebrarà els 10 anys d’un esdeveniment que vol potenciar la pràctica de la nàutica des de totes les seves vessants.

Enguany la Fira presenta moltes novetats, com el ioga en paddle surf, una nova zona artesanal, el Campionat de Catalunya de Salvament i Socorrisme o el concert de celebració dels 10 anys, entre d’altres.

Una quarantena d’estands i expositors amb els millors productes del sector nàutic, amb les últimes novetats en embarcacions i productes relacionats, o interessants ofertes; activitats nàutiques, exhibicions, tallers infantils, presentacions o diversos concursos ompliran la Fira els de dijous a diumenge. Vela, caiac, windsurf, paddle surf, batejos de creuer, submarinisme, vela llatina, motos aquàtiques... Una oferta d’activitats, moltes d’elles gratuïtes, per a totes les edats, donant opcions a tothom.

Enguany es consolida la zona de les extremeactivities, que l’any passat va tenir una gran acollida. Així mateix es celebrarà el 2n Concurs de pesca Mar Costa i el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques. Tampoc hi faltarà a la seva cita Salvament Marítim, portant el seu helicòpter i fent diverses demostracions.

El programa complet es pot consultar a la web de la Fira: http://www.firamaritimacostadaurada.cat/.

La Fira Marítima s’inaugurarà oficialment el divendres 12 de maig, a les 17h, a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: