Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba ‘Aires de Feria’, la Feria de Abril solidària de Reus

Els beneficis de l’esdeveniment es donaran a l’entitat Taller Baix Camp

Imatge de l'edició anterior de la fira 'Aires de Feria' Imatge de l'edició anterior de la fira 'Aires de Feria' ESCOLA ARTIS-FRAGA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 24 Març 2017 11:23

Mas Sedó acollirà aquest diumenge, 26 de març, la segona edició d’‘Aires de Feria’, un esdeveniment benèfic que pretén convertir-se en un referent pels amants de flamenc de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa creada pel departament de Flamenc de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis-Fraga amb la intenció de fomentar la cultura flamenca a Reus.

En aquesta segona edició, els beneficis obtinguts aniran destinats al Taller Baix Camp, una entitat sense ànim de lucre que actua per a totes les persones adultes amb discapacitat intel•lectual i les seves famílies amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida. Així doncs, la trobada també pretén normalitzar i reconèixer les habilitats de les persones discapacitades i ajudar-les en el seu desenvolupament.

Tots els visitants que assisteixin a l’esdeveniment podran gaudir de diversos concursos, com ara sevillanes i d’una desfilada de moda flamenca a càrrec d’UrlyEvents, també podran menjar a càrrec de foodtrucks salats i dolços. A més, hi haurà parades amb productes a la venda. Tractant-se d’una fira de flamenc, no hi podien faltar les actuacions de dansa a càrrec de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis-Fraga, de Javier Serrano i Cristina Carrasco, del grup de flamenc de l’Associació +30 de La Pobla de Mafumet i del grup de Roberto Magdaleno.

La jornada començarà a les 11:00 h i acabarà a les 20:00 h. Pel que fa a les entrades es podran adquirir a la secretaria de l’Escola Artis-Fraga i al Mas Sedó el mateix dia per un preu de 5€.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: