Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major de Sant Martí d’Altafulla arriba plena d’aniversaris i pensant en els Jocs

Sant Martí celebra els 30 anys de la Biblioteca Municipal de les antigues escoles Teresa Manero i del Grup de Diables d’Altafulla i els 25 anys de l’escola La Portalada

El futbolista d'Altafulla, Alberto Benito, serà el pregoner de la Festa Major de Sant Martí. El futbolista d'Altafulla, Alberto Benito, serà el pregoner de la Festa Major de Sant Martí. CEDIDA.
Festa Major Laia Olivé
Dimecres, 02 Novembre 2016 08:40

La Festa Major de Sant Martí s’iniciarà el dia 4 de novembre a la plaça del Pou amb un pregó de festa major especial que anirà a càrrec del jugador d’Altafulla del CF Reus Deportiu, Alberto Benito, que donarà el tret de sortida a la festa major d’hivern. La tria d’aquest esportista com a pregoner no ha estat un fet casual ja que, com diu l’alcalde, Fèlix Alonso, enguany la festa major es vol recordar que Altafulla participarà com una de les seus del Jocs Mediterranis ‘Tarragona 2017’. A les 19.30h, a la mateixa plaça, es farà l’elecció de l’hereu i la pubilla. A la nit, al Casal la Violeta, els més joves podran gaudir amb l’actuació dels DJs Figa, Alex Beat, Minicassette i Serhat.

El dissabte 5 de novembre, desprès d’un bon esmorzar popular, els més menuts gaudiran de l’espectacle de titelles ‘El llop ferotge’ a mans de la companyia El Príncep Totilau a la plaça Martí Royo. A les 18h, s’iniciarà a la plaça del Pou, la Cercavila popular amb el Grup de Diables Petits d’Altafulla, els Diables del Morell, els Diables de la Canonja, la bèstia petita de foc el Mamut, els Gegants d’Altafulla i el Catllar, els Grallers i Bastoners d’Altafulla, els Bastoners de Ciutat Vella de Barcelona i els Castellers d’Altafulla. A les 20.30h, Juan de Diego Trio presenta el seu nou disc ‘Uda labur hori-Aquel corto verano’ a la Pallissa de l’Era del Senyor. Per acabar el dia, al Casal la Violeta, la Festa M80 (concert de los 80 Principales) rememorarà els èxits d’aquella època. L’entrada és gratuïta.

La Diada castellera de Sant Martí serà el diumenge 6 de novembre, a la plaça del Pou, on es podrà gaudir de la presència dels castellers d’Altafulla, dels Xiquets de Tarragona i els Xicots de Vilafranca. El mateix dia al Casal la Violeta, a les 21.30 Mònica Pérez i Jordi Ríos oferiran el seu espectacle de teatre ‘1001 Gags’ amb la intenció de fer riure a tothom que hi assisteixi. L’entrada serà de 5 euros i es podran aconseguir a l’Oficina de Turisme i a la taquilla el mateix dia.

El dimecres dia 9, a les 9h, s’hissarà l’Estelada a la rotonda de la cruïlla entre Marquès de tamarit i el carrer de Dalt; i a les 20h es projectarà la pel·lícula ‘La Revolució Cantada’ a la sala de Plens de l’Ajuntament. L’endemà, el dijous 10 de novembre, a les 20.30h es celebrarà un corretraques i un correbars des de la plaça del Pou fins a la gelateria la Perla amb l’acompanyament de la ‘Xaranga Rapitenca’. A més, aquella nit, la discoteca mòbil donarà vida a l’Empalmada.

El divendres dia 11 de novembre, a les 10.30h, es durà a terme la famosa Pujada del Pilar per les escales. A les 12h, a la Vila Closa, tindrà lloc la processó de Sant Martí amb la participació de tots els elements festius d’Altafulla. El dia 12, de 12h a 15.30h, es podrà gaudir d’un vermut electrònic a Ca l’Ixart (local dels castellers) i, a partir de les 22.30h, al Casal la Violeta, la Welcome Band s’encarregarà de fer ballar a tots en el concert i ball de Festa Major.

Al diumenge 13 de novembre, d’11h a 14h, s’oferirà l’Itinerari ‘Dels Munts a Tamarit’, una activitat gratuïta adreçada al públic familiar. A les 18h, es reproduirà la pel·lícula ‘Nebraska’ al Casal la Violeta; i a les 20h, es durà a terme el correfoc i els versots dels diables. Finalment, a l’Era de l’Ixart, hi haurà un Castell de Focs que donarà per finalitzada la Festa Major de Sant Martí. L’endemà però, encara hi haurà el dinar de Festa Major a l’Esplai de la gent gran.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: