Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 30 d'octubre, dia gran de la festa major de Salou

Salou viurà aquest cap de setmana els actes centrals de la festa major d'hivern

Els gegants de Salou participaran a la cercavila de diumenge. Els gegants de Salou participaran a la cercavila de diumenge. CEDIDA.
Festa Major Maria J. Ramos/El Punt Avui
Dissabte, 29 Octubre 2016 12:05

El darrer cap de setmana de festes arriba carregat de propostes, com ara el Rally Costa Daurada Legend, que ahir va arrencar des de Salou amb 82 vehicles inscrits. Aquest dissabte farà un tram urbà per la ciutat, on també s'entregaran els premis. El dia central serà diumenge, amb la IV Botifarrada Motero Popular, la cercavila d'elements populars de Salou, la missa solemne amb l'ofrena floral i la gran paella popular. A la tarda destaca la Desfilada Zombie al so de la Txaranga Bandarra Street Orquestra. Es tracta d'un acte obert a tothom, només cal anar disfressat. La cita serà, a les 18:30h, a la plaça del Teatre Auditori, on els primers assistents podran maquillar-se. La desfilada sortirà una hora més tard i baixarà per la Via Roma, carrer Barcelona, nucli antic i tornarà a la mateixa plaça del Teatre Auditori, on es gravarà una flash mob i se sortejaran entrades per a Port Aventura i per al Parc de Nadal. Tot seguit es farà una projecció de curtmetratges de terror. La vetllada s'allargarà amb el sopar del 30 d'octubre i l'esclat de focs.

L'endemà el club Xic's oferirà tot d'activitats per a la canalla, com la Festa del Panellet, i se celebrarà la jornada jove a la Masia Tous. A les 23:00h, arribarà un altre dels plats forts, i és que el soterrani del TAS es convertirà en un passatge de terror que recrearà pel·lícules mítiques del gènere.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: