Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudoms celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Sant Sebastià

Les II Jornades Gastronòmiques del Fricandó, el Correfoc, la Festa Jove i el Ball de Festa Major, entre les propostes destacades

El Correfoc de Sant Sebastià, d'aquest dissabte, serà un dels atractius de la Festa Major d'Hivern de Riudoms El Correfoc de Sant Sebastià, d'aquest dissabte, serà un dels atractius de la Festa Major d'Hivern de Riudoms ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 20 Gener 2023 19:35

Aquest cap de setmana, del 20 al 22 de gener, arriba la Festa Major de Sant Sebastià a Riudoms. Seran tres dies d’activitats per a tots els públics que marquen l’inici del calendari festiu al poble.

Jornades gastronòmiques del fricandó

La programació ha arrencat aquest divendres, a les 19.30 h, amb la segona edició de les II Jornades Gastronòmiques del Fricandó, en forma de masterclass a les Escoles Velles a càrrec del restaurador Miquel Vargas. El resultat es podrà tastar aquest dissabte 21 de gener, a les 12.30h, al concurs popular del fricandó que es celebrarà a la plaça de l'Església, on es repartiran premis al millor gust, a la millor presentació i a l’originalitat. Les jornades estan organitzades per la secció gastronòmica del CERAP i l'Ajuntament de Riudoms.

Foc, música i sardanes

El dissabte es tenyirà amb el vermell del foc i el negre de la cendra, a partir de les 20:00h, gràcies als Versots i al Correfoc de Sant Sebastià. Les colles de Diables i Diablons de Riudoms organitzen el correfoc de la Festa Major d'Hivern, que tindrà lloc aquest dissabte 21 de gener, a la plaça de l'Església. Amb els versots i el correfoc amb la Colla Infantil de la Selva del Camp com a colla convidada. La festa finalitzarà a les 23.00h amb la Festa Jove, que comptarà amb el DJ Ceba omplint de música l’Espai Jove.

Els actes de diumenge dia 22 començaran amb la missa en honor a Sant Sebastià, al migdia, que es celebrarà a l’ermita de Sant Antoni i que comptarà amb l’actuació del grup Va de Vent. A les 13.00h, la Cobla Contemporània i la Colla Sardanista “Roses de Tardor” ompliran de balls la plaça de l’Església. El final de festa arribarà amb el Ball de Festa Major a càrrec d’Almas Gemelas, a les 20.00h, al gimnàs de l’Escola Beat Bonaventura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: