Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà busca pagesets i pagesetes de totes les edats per a la Festa Major Petita

La regidoria de Festes deixarà els accessoris necessaris a aquells infants que no els tinguin

L'Ajuntament de Roda de Berà ha fet una crida per animar les famílies perquè participin en el tradicional seguici de la Festa Major Petita vestits de pagesets i pagesetes L'Ajuntament de Roda de Berà ha fet una crida per animar les famílies perquè participin en el tradicional seguici de la Festa Major Petita vestits de pagesets i pagesetes AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 23 Setembre 2022 17:43

Un any més la regidoria de Cultura i de Festes, encapçalada per Teresa Ferré, ha fet una crida per animar les famílies perquè participin en el tradicional seguici de la Festa Major Petita de Roda de Berà vestits de pagesets i pagesetes. En aquesta ocasió, la convocatòria va adreçada als infants de totes les edats però també als seus pares i mares, ja que el consistori vol que també ells i elles es puguin vestir de pagesets i pagesetes. De fet, ja compta amb una llista d’unes sis dones que s’hi han animat.

El seguici és un dels actes principals, i més tradicionals, de la festa petita rodenca, que se celebrarà del 7 al 9 d’octubre. Aquest any els infants aniran acompanyats pels gegants de Roda de Berà; i pels Cercolets, el Ball de Gitanes i el Garotet de l’Arboç. En finalitzar la missa solemne a l’església parroquial, tots els i les participant es dirigiran cap a la plaça de l’Ajuntament, on els grups hi oferiran una exhibició de lluïment.

Les famílies que estiguin interessades en participar-hi ha de dirigir-se a l’Hotel d’Entitats per inscriure’s o bé trucar el telèfon 977 65 77 12. L’Ajuntament deixarà els accessoris del vestit de pageset o pageseta a aquells infants que no en tinguin, amb la finalitat que aquest aspecte no sigui un impediment per formar-ne part d’aquesta tradició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: