Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els elements festius més representatius de les festes majors del país es troben a Tarragona

La Mostra de Folklore ret homenatge per Santa Tecla als seguicis populars dels Països Catalans

Imatge de la recepció als participants del Convit del 700 a l'Ajuntament de Tarragona Imatge de la recepció als participants del Convit del 700 a l'Ajuntament de Tarragona MARC COLILLA
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Setembre 2022 22:04

Tarragona ha acollit aquesta tarda el Convit del 700, la Mostra de Folklore Viu dels Països Catalans. L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà,ha presidit la recepció de les autoritats de les localitats participants així com amb representants de totes les entitats convidades que, just abans d'iniciar-se el Convit, han realitzat una fotografia de família en record d'aquesta ocasió excepcional a les escales del Palau Municipal.

La Mostra de Folklore Viu tan especial d'enguany ha acollit els elements festius més representatius de les festes majors del país, que han actuat en el mateix ordre en què participa el Seguici tarragoní durant les festes de Santa Tecla. Aquesta mostra de folklore és un homenatge als seguicis populars dels Països Catalans i, en especial, al de Tarragona, del qual cada grup ha convidat el seu homòleg més representatiu.

A la Mostra hi han participat el Ball de Diables de Vilanova, el Drac de Vilafranca, el Bou de Figueres, la Pàjara de Terrassa, la Godra de Caldes de Montbui, el Ball de Serrallonga de Sant Quintí de Mediona, l’Àliga de Girona, la Mulassa de Valls, la Cucafera de Montblanc, el Lleó de Barcelona, la Família Robafaves de Mataró, el Ball de Bastons de l’Arboç, el Ball de Pastorets d’Igualada, els Turcs i Cavallets de Sant Feliu de Llobregat, el Ball del Patatuf de Sant Climent de Llobregat, el Ball de Cercolets de Torredembarra, el Ball de Gitanes del Vendrell, el Ball de Valencians de Lleida, el Ball de Prims de Reus, la Dansa de la Moma de Carcaixent i la Moixiganga de Sitges.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: