Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriben els jocs i els barrets de Santa Tecla als eixos comercials de Tarragona

Fins dissabte es podrà bescanviar tiquets de compra per barrets exclusius de Santa Tecla i els jocs 'Ídem Tarragona' i 'El Seguici'

Imatge d'un estand de Santa Tecla al Mercat Central de Tarragona Imatge d'un estand de Santa Tecla al Mercat Central de Tarragona DAVID OLIETE
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Setembre 2022 15:39

A partir de demà i fins al dissabte 17 de setembre, deu equips de dinamitzadors recorreran diferents carrers i barris de la ciutat repartint jocs de temàtica tarragonina i barrets de les 700 Tecles, uns productes exclusius produïts per la conselleria de Comerç en el marc de Santa Tecla. Per aconseguir algun dels productes festius caldrà presentar un tiquet de compra superior a 5 € (per als barrets) o 15 € (per als jocs) als dinamitzadors.

Segons el conseller de Comerç, Dídac Nadal, "volem que els eixos comercials s'impregnin de l'esperit festiu de Santa Tecla i de la commemoració històrica dels 700 anys de l'arribada de la relíquia a la nostra ciutat. Des de la conselleria de Comerç sabem que una de les millors maneres de dinamitzar els negocis locals és portant la gent als carrers, omplint de vida la ciutat i fer que hi passin coses." Per a Nadal, "aquesta acció aconsegueix un doble objectiu ja que, més enllà d'incentivar les compres al comerç de proximitat, donem suport a la iniciativa de dos grups de joves emprenedors de Tarragona, Ídem Tarragona i GamLab, autors de dos jocs de temàtica tarragonina i teclera per jugar en família".

D'una banda, el joc 'Ídem Tarragona' és un joc de cartes il·lustrat amb elements característics i patrimonials de la ciutat, i bèsties i balls del Seguici, entre altres. Està pensat per a tota la família, ja que la base del joc és molt senzilla: cal trobar la parella de cartes que comparteixen el dibuix. Les diferents modalitats de joc que hi ha apareixen detallades a les instruccions. D'altra banda, al joc 'El Seguici' cal fer una cercavila que contingui els balls, les bèsties, els gegants, els nanos i la resta d'entremesos de la festa, guanyant la persona que l'acabi abans. Cal però anar en compte amb la pluja, les caigudes i altres entrebancs que la resta de jugadors poden provocar.

Les rutes dels dinamitzadors seran:

Dimarts 13 (tarda): voltants de plaça Ponent, Ramón y Cajal, Parc Central, Barri del Port i Serrallo
Dimecres 14 (tarda): Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Bonavista
Dijous 15 (tarda): Avinguda Catalunya, Rambla Lluís Companys, Parc Francolí i Vall de l'Arrabassada
Divendres 16 (tarda): Part Alta, Cronista Sessé, Avinguda Maria Cristina i voltants
Dissabte 17 (matí): voltants Rambla Nova, carrer Unió, plaça Corsini

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: