Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La mostra fotogràfica 'Santa Tecla: del cor a la festa' escalfa motors a la Rambla Nova

El projecte s'apropa a l’essència generacional de la festa a partir de retrats en estudi dels joves teclers de les entitats del Seguici Petit tarragoní

Els membres del Seguici Petit tarragoní que protagonitzen la mostra fotogràfica 'Santa Tecla, del cor a la festa', instal·lada a la Rambla Nova Els membres del Seguici Petit tarragoní que protagonitzen la mostra fotogràfica 'Santa Tecla, del cor a la festa', instal·lada a la Rambla Nova TJERK VAN DER MEULEN
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Agost 2022 14:15

La Rambla Nova de Tarragona acull des d’avui una mostra fotogràfica del projecte ‘Santa Tecla: del cor a la festa’, del tarragoní David Oliete Casanova i que ha comptat amb la col·laboració de Jan Magarolas i Marc Colilla. El projecte planteja un apropament a l’essència generacional de la Festa a partir de retrats en estudi dels joves teclers de totes les entitats del Seguici Petit tarragoní realitzats en dos moments: ara, i el segon, en els propers anys.

Aquest matí, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha visitat la instal·lació juntament amb l’autor del projecte, el fotògraf David Oliete, diverses representants de les entitats que hi participen així com la responsable de Comunicació de BASF Tarragona- patrocinador del projecte- Conxita Esteve.

L’alcalde Ricomà ha destacat “ després de 700 anys, Santa Tecla avui és el que sentim als carrers i el que vivim a les places però també és el sentiment compartit que creix de generació en generació. No hi ha millor manera de celebrar aquests 7 segles que homenatjant a totes les persones que ho han fet possible, les grans i també les petites, ànima del futur de la nostra festa”.

Tal com ha explicat l’autor del projecte, David Oliete, “Santa Tecla: del cor a la festa és un projecte fotogràfic multidisciplinari i de llarg termini que permetrà documentar, preservar i divulgar la festa de Santa Tecla posant en valor les arrels, el llegat i el futur, tot fugint de la immediatesa d’avui en dia”.

David Oliete i Pau Ricomà cor de la festa

Per la seva banda, la responsable de Comunicació de BASF a Tarragona, Conxita Esteve, ha expressat que "des de BASF portem molts anys col·laborant amb la festa i especialment amb els més petits, un públic que ens captiva ja que és el futur de la nostra festa".

La instal·lació, que es pot visitar des d’avui al tram superior de la Rambla Nova (alçada del Teatre Tarragona), consta de 6 tòtems que inclouen un total de 21 fotografies de grup corresponents a les 21 entitats que hi participen a la Santa Tecla Petita. Aquestes imatges volen ser un petit tast del projecte, que veurà la llum durant aquestes festes de Santa Tecla amb una exposició a la Casa de la Festa i on també es farà un reconeixement a tots els nens i nenes que han participat en el projecte, així com a totes les entitats protagonistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: