Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La iMAGInada tanca la seva 14a edició amb rècord d’assistència

El programa del festival alternatiu de Sant Magí torna a la normalitat prepandèmica als Jardins del Camp de Mart amb més públic que mai

Rius de gent van passar aquest llarg cap de setmana pel Camp de Mart de Tarragona Rius de gent van passar aquest llarg cap de setmana pel Camp de Mart de Tarragona ALBERT RUÉ
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Agost 2022 20:44

Des de divendres 12 d'agost, els Jardins del Camp de Mart de Tarragona han tornat a acollir la seixantena d'actes que s'han realitzat durant aquests quatre dies. Seguint amb l'aposta dels dos últims anys per continuar ampliant l'oferta cultural, la 14a edició de la iMAGInada va arrencar el divendres passat amb una programació que recuperava els espais i l'oferta d'activitats de les edicions prepandèmiques.

En aquesta edició, s'han aconseguit doblar el nombre d'actes respecte a l'any passat i s'han recuperat els Sopars del Món, el Mercadet d'Artesania iMAGInARTE i les foodtrucks. Durant aquests quatre dies, han pujat als escenaris de La iMAGInada 25 grups i companyies, i més de 150 artistes. S'han servit un total de 600 sopars del món per al públic general entre dissabte i diumenge, gairebé el doble respecte l'edició del 2019; i 500 sopars per membres de l'organització, voluntariat, artistes i col·laboradors des de dijous fins dilluns.

L'organització de La iMAGInada ha estat possible gràcies a la participació de més d'una seixantena de persones voluntàries, de les quals, 50 també han estat col·laboradores com a talleristes, un pilar fonamental del festival. Entre totes han fet 211 torns de tres hores i han dedicat 660 hores voluntàries a la iMAGInada.

Les organitzadores celebren la participació i l'èxit d'assistència de públic d'enguany. I, una vegada més, agraeixen la participació d'artistes, tècnics i persones col·laboradores, que han fet possible recuperar amb escreix la normalitat en una edició amb rècord d'assistència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: