Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la Festa Major de Sant Salvador i Sant Ramón

Els actes es celebraran del 2 al 7 d'agost al barri tarragoní

El barri tarragoní de Sant Salvador i Sant Ramón viurà aquesta setmana les seves festes amb tota la seva plenitud El barri tarragoní de Sant Salvador i Sant Ramón viurà aquesta setmana les seves festes amb tota la seva plenitud AV SANT SALVADOR I SANT RAMÓN
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Agost 2022 12:48

Les Festes del barri tarragoní de Sant Salvador i Sant Ramón van arrencar aquest dijous 2 d'agost i s'allargaran fins el diumenge dia 7. L'AV Sant Salvador i Sant Ramón organitza unes festes que recuperen la plena normalitat, després de dos anys marcats per la pandèmia. 

Els actes van arrencar aquest dijous a la tarda amb un graffiti pintat a la paret del camp de futbol muncipal de Sant Salvador, en una acció organitzada pel col·lectiu Sansalab i van continuar amb una sessió de cinema a la fresca. 

Aquest dimecres 3 d'agost els actes es reprendran, a partir de les 19 h, amb la presència de castells inflables i de tallers de pintacares per la canalla. A les 22 h, es podrà participar en un "bingo terrestre". 

L'endemà dijous 4 d'agost, a partir de les 18h, el DJ Sansalab amenitzarà amb música la plaça de l'Església. A les 19h, es jugarà el tradicional partit de futbol entre casades i solteres i, a les 22h, s'organitza el Concurs de truites del barri.

Els actes es reprendràn el divendres 5 d'agost, a partir de les 18h, amb un torneig de tennis taula, organitzat per Sansalab. A les 19h, l'experta María José Guillén farà una Masterclas de Zumba, a la plaça de l'Església. Ja, a les 20:30h, se celebrarà el Sopar de germanor al mateix espai.

La junta de l'associació de veïns acaba el seu mandat

L'acte del Pregó de festes tindrà lloc el mateix divendres, a les 21:30h. Enguany la lectura del Pregó la farà la pròpia junta de l'Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramón, que anunciarà al veïnat que finalitza el seu mandat, a finals d'aquest any, i farà una crida al relleu de l'entitat veïnal.

Dues revetlles paral·leles, dos públics

Enguany, com a novetat, tant divendres com dissabte, a partir de les 23h, s'organitzen dues revetlles paral·leles a la plaça de l'Església -per al públic en general i al Centre Cívic - per al públic més jove-. Ruben's amenitzarà la revetlla de divendres de la plaça de l'Església, mentre que el Dj Insomnia Events, serà l'encarregat de la revetlla del Centre Cívic. El dissabte, la Gran Orquestra Mediterráneo actuarà a l'escenari de la plaça de l'Església, mentre que el DJ's Nexus amenitzarà la sessió del Centre Cívic.

Recta final

Durant el cap de setmana es concentrarà el gruix d'actes de la Festa Major. El dissabte 6 d'agost, a partir de les 11h, s'organitzarà un original Escape Room al carrer, és a dir, l'Street Escape, pel barri. A les 12h, petits i grans podran refrescar-se amb la festa de l'escuma, a la plaça de l'Església. Al migdia, el DJ Ángel RyS oferirà un vermut i remember.

Dissabte, a les 17:30h, es reprenen les activitats amb els Castells i jocs inflables i, amb l'inici del torneig de futbol, a les 18:00 h, al camp de futbol. 

Finalment, el diumenge 7 d'agost, a les 12h, el Grup Los Retales oferirà un vermut rumbero. A les 17:45h, es disputaran les semifinals i la final del torneig de futbol. 

Correfoc amb bestiari de poblacions veïnes

El mateix diumenge, a les 20:30h, serà el torn del Correfoc petit, amb la participació del Ball de Diables Infantil de la Pobla de Mafumet, del drac i la cabra petita de Reus. Des de l'AV Sant Salvador i Sant Ramón es vol agrair la predisposició que han tingut tant el Ball de Diables de la Pobla com el Ball de Diables de Reus, alhora de participar en les festes del barri. Tanmateix, lamenten que des de la Conselleriade Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, enguany no s'hagi donat el permís per poder gaudir al barri de bestiari o d'elements del seguici festiu de Tarragona, com s'havia fet en anys anteriors.

Les festes de Sant Salvador acabaran, a les 21:30h, amb una exhibició d'ADC Grup de Ball (abans Aerodance) i, a les 22:30h, amb un monòleg a càrrec de Javi Benítez. El punt i final de les festes el posarà el Castell de Focs, que es llençarà a les 23:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: