Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pregó de Fermí Fernández i la Cercavila inicien la Festa Major d'Estiu a Constantí

El carrer Major acollirà, aquest divendres a les 20:30 h, el pregó que aquest any estarà protagonitzat per l'actor, humorista i presentador

El pregó estarà protagonitzat aquest any per l'actor, humorista i presentador, Fermí Fernández El pregó estarà protagonitzat aquest any per l'actor, humorista i presentador, Fermí Fernández CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 28 Juliol 2022 18:18

Aquest divendres 29 de juliol s'obrirà oficialment la Festa Major d'Estiu a Constantí donant el tret de sortida a quatre intensos dies de celebració, amb més de 40 activitats obertes a tothom. Els actes s'iniciaran amb la inauguració d'un mural dedicat als Gegants de Constantí i seguidament, comançarà la tradicional cercavila pels carrers del poble, que aquest any recupera el seu format habitual amb sortida des del carrer Tarragona i arribada a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, on es farà un Ball de lluïment.

Fermí Fernández, el pregoner d'enguany

A les 20.30 h, al carrer Major, tindrà lloc el pregó de Festa Major, que aquest any estarà protagonitzat per l'actor, humorista i presentador Fermí Fernández. Seguidament, en aquest mateix escenari, arribarà l'humor i la sàtira amb el Ball parlat de Dames i Vells de Constantí. La nit de divendres finalitzarà amb una sessió musical adreçada als més joves, amb l'espectacle Menéalo on Tour, a la plaça de les Escoles Velles.

Buhos a la Nit de Barraques

Les activitats continuaran el dissabte 30 de juliol, que entre els seus plats forts recupera la celebració de la Nit de Barraques, que estrena nou emplaçament, a l'aparcament de la piscina municipal, i que comptarà amb les actuacions de Tapeo Sound System, Buhos i Allioli versions. El mateix dissabte 30 de juliol, a les 20.30 hores, es presentarà al carrer Major l'obra de de teatre "Vida de peix...sense espines!" amb les actrius Rosa Andreu i Mercè Comes.

Les orquestres de la Festa Major

Les orquestres també seran protagonistes durant les nits de Festa Major, amb les actuacions de l'Orquestra La Pasarela (diumenge 31 de juliol) i l'Orquestra Costa Brava, que protagonitzarà el Concert de Gala i el gran Ball de Festa Major, el dilluns 1 d'agost. L'oferta musical es completarà amb propostes com una festa musical anys 70-80's (dissabte 30 de juliol) o l'actuació de la covers Band Big Mouthers (dilluns 1 d'agost). En aquesta programació musical destaca també el concert adreçat al públic infantil que oferirà el Pot Petit, el dilluns 1 d'agost a la tarda.

Acrobàcies en moto

L'extens programa es complementarà una actuació castellera amb els Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre, el diumenge 31 de juliol, i amb les diverses activitats organitzades per les entitats esportives com l'Stunt Riding (una exhibició d'acrobàcies en moto) que organitza el Moto-club Constantí pel seu 25è aniversari, el III Memorial Agustín Grajero del Club Escacs Constantí, la X Sortida de motos i cotxes clàssics que organitza Moto Clàssic Constantí, o el IX Torneig de Bàsquet 3 x3 organitzat pel Club Bàsquet Constantí.

Tradició i fi de festa per Sant Feliu

El dilluns 1 d’agost, dia de Sant Feliu, concentrarà com és habitual els actes més solemnes i tradicionals com les Matinades, el Seguici Popular, el Solemne Ofici en honor a Sant Feliu o la Ballada de sardanes. Ja a la nit, arribarà el tradicional Correfoc pels carrers del poble, protagonitzat per la Dragonina de la Colla COCA i els Diables de Constantí. El final de festa arribarà amb el castell de focs artificlas, a la piscina municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: