Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mariona Escoda, Els Catarres i el Festival El Merlet, a la Festa Major de Montblanc

Ja es poden comprar les entrades pels concerts d’Escoda -el primer que farà al Camp de Tarragona com a guanyadora d'Eufòria- i Els Catarres

La vallenca Mariona Escoda, guanyadora del concurs 'Eufòria' de TV3, actuarà a Montblanc La vallenca Mariona Escoda, guanyadora del concurs 'Eufòria' de TV3, actuarà a Montblanc ARXIU / CCMA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Juliol 2022 19:27

La guanyadora del concurs 'Eufòria' de TV3 Mariona Escoda, Els Catarres i el Festival El Merlet són les tres grans apostes musicals que la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Montblanc ha preparat per la celebració de la Festa Major de la Mare de Déu de la Serra, que tindrà lloc del 2 a l’11 de setembre a Montblanc.

El programa, que ha estat presentat avui en un acte presidit per l’alcalde, Josep Andreu, i que ha comptat amb la participació del regidor de Festes, Santi Porta, i del dissenyador, Xavier Iborra, i Josep Sanahuja i Araceli Méndez, de l’Schola Cantorum i la Banda de Música Verge de la Serra, respectivament. Posa l’accent en l’ADN musical montblanquí amb el Festival Merlet, que el dia 9 de setembre comptarà amb la participació de músics de Montblanc i la Conca i es celebrarà a l’aparcament de Sant Miquel.

Entre d’altres, el programa de la Festa Major de Montblanc esdevindrà l’escenari per la celebració del ple de distincions que permetrà homenatjar el quart de segle de vida de l’Schola Cantorum i la Banda de Música Verge de la Serra de Montblanc, mentre que també en l’àmbit de les commemoracions, durant la Festa Major de Montblanc, es celebrarà el 40è aniversari de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà i el bateig del nou Drac Petit de Montblanc.

                                                       Presentació de la Festa Major de Montblanc 2022: 

presentacio festa major Montblanc 22

Primer concert de la guanyadora d'Eufòria' al Camp de Tarragona

El regidor de Festes, Santi Porta, destacava l’aposta que s’ha fet des de la Comissió de Festes per programar una Festa Major amb un marcat accent local, assenyalant el Festival Merlet com el clar exemple, a la vegada que assenyalava el concert protagonitzat per Mariona Escoda, com el primer gran acte que protagonitzarà l’artista vallenca al Camp de Tarragona, després d’haver guanyat el concurs del programa televisiu 'Eufòria'.

Per la seva part, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, refermava que l’Ajuntament de Montblanc ha fet una gran aposta en l’organització de la Festa Major de la Serra, que arriba “per primer cop, amb una certa normalitat, després de la pandèmia”.

Abonaments

Per als concerts que protagonitzaran Mariona Escoda i Els Catarres s’ha iniciat avui la venda de les entrades, a un preu de 10 euros per entrada anticipada – a través de Codetikets- en cadascun dels dos concerts; també existeix la possibilitat d’adquirir un abonament per un import de quinze euros i les entrades a taquilla tindran un cost de 15€ per cada concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: