Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca dona el tret de sortida a la Festa Major d'Estiu

Fins el dilluns dia 25, els actes es concentren al nucli de la Pineda

El grup andalús No me pises que llevo chancals actuarà aquest dissabte a la nit al Parc del Pinar de Perruquet, a la Pineda El grup andalús No me pises que llevo chancals actuarà aquest dissabte a la nit al Parc del Pinar de Perruquet, a la Pineda ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Juliol 2022 11:47

Aquest divendres ha arrencat la Festa Major d’Estiu a Vila-seca, concretament al nucli de la Pineda, i en honor a la festivitat de Sant Jaume. Fins al dilluns 25 de juliol tindran lloc tot un seguit d’actes a la Pineda i, a partir del 28 de juliol les festes es concentraran al nucli de Vila-seca, en commemoració de la Invenció del Cos de Sant Esteve.

El concert “Masandmasshow Tour bus Open Air” amb Dj Nacho Lascasas, al passeig de Pau Casals, va ser l'encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major ahir divendres. Aquest dissabte hi haurà Castells al Parc del Pinar de Perruquet, a les 19:00 h i, a la nit, Correfoc, Castell de Focs d’Artifici i el concert de No me pises que llevo chanclas i la Dj Fània.

El diumenge 24 de juliol a la tarda tindrà lloc el Torneig de Futbol Platja a partir de les 18.00 h i, a les 19:00 h, s’iniciarà la mostra de cultura tradicional amb els Trabucaires, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina, el Cavall Alat, la Txaranga Band Tocats i els Gegants i Grallers, al llarg del passeig Marítim, fins a la plaça de Manuel de Falla i tornada. El dia finalitzarà amb la cercavila de la Txaranga pel passeig Marítim, a les 21.00 h.

Per a posar punt i final a les festes a la Pineda, el dilluns 25 de juliol, dia de Sant Jaume, a les 21 h, tindran lloc Havaneres al Parc del Pinar de Perruquet, amb el grup Ultramar amb Núria Berengueras.

Recordem que les festes seguiran a partir del dijous 28 de juliol al nucli de Vila-seca, i finalitzaran el 3 d’agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: