Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Tronada, el lluïment del seguici i els castells marquen el matí de Sant Pere

Representants del Grup de Misericòrdies de Reus i l'exdirector de Reus Esport i Lleure, Jordi Bros, han estat els convidats a encendre la Tronada

Actuació de lluïment de la Víbria de Reus al matí de Sant Pere Actuació de lluïment de la Víbria de Reus al matí de Sant Pere REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Juny 2022 18:34

Els actes centrals del matí d'aquest dimecres de Sant Pere han engegat a les 11:00h en punt amb l'esclat de la cinquena tronada de la festa major. Representants del Grup de Misericòrdies de Reus i Jordi Bros, exdirector de Reus Esport i Lleure, han estat els convidats a encendre la Tronada.

Jordi Bros Tronada Sant Pere 2022

Posteriorment, la plaça del Mercadal ha estat l'escenari de l’actuació de lluïment dels grups festius de la ciutat, precedida del Bou enflocat, una antiga tradició de Reus i de diversos punts d’Europa que consisteix en guarnir un bou amb flors i cintes amb motiu d’una festa assenyalada.

Finalment, l’exhibició castellera dels Xiquets de Reus ha tancat els actes del matí de Sant Pere.

Xiquets de Reus 2de7 Sant Pere 2022

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: