Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercadal s'omple de gom a gom per viure les Completes de Sant Pere

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha estat el convidat d'honor de la Festa Major de Reus d'enguany

L'arribada del pilar caminant dels Xiquets de Reus ha estat un dels moments més emotius de les Completes de la Festa Major de Sant Pere L'arribada del pilar caminant dels Xiquets de Reus ha estat un dels moments més emotius de les Completes de la Festa Major de Sant Pere REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Juny 2022 00:42

La plaça del Mercadal s'ha omplert aquest dimarts 28 de juny de gom a gom per viure els actes centrals de la vigília de Sant Pere, amb l'anada i la tornada de Completes, l'encesa de la quarta Tronada d'enguany i el castell de focs amb elements tradicionals:

Focs Completes Sant Pere 2022

Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, ha estat el convidat d'honor de la Festa Major de Sant Pere d'enguany. Ha participat a la processó d'anada i tornada del Seguici Festiu a l'Ofici de Completes i ha encès la Tronada de la vigília, després del pilar caminant dels Xiquets de Reus, i quan l'alcalde Carles Pellicer ha sortit al balcó i ha indicat l'encesa de la Tronada amb un mocador blanc.

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha encès la Tronada de la vigília: 

Pau Ricomà encèn la quarta Tronada Completes Sant Pere 2022

Antoni Sentís, president del Gremi de la Construcció; Mònica Bellido, presidenta de l’Associació Supera’t i Joan M. Llorens, president del Biela Club, han estat els abanderats de la processó de Completes, el mateix dia que s'han convidat també a participar a la provessó a tots els alcaldes del Baix Camp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: