Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La revetlla 'Disco per Xics' suspesa a Cambrils es recuperarà per la Festa Major de la Mare de Déu del Camí

L'espectacle de contes 'Orgull de ser com som' també s'ha ajornat per la previsió de mal temps fins al 7 de juliol

La revetlla infantil 'Disco per Xics' es reprogramarà per la Festa Major de la Mare de Déu del Camí La revetlla infantil 'Disco per Xics' es reprogramarà per la Festa Major de la Mare de Déu del Camí ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Juny 2022 20:38

La revetlla infantil 'Disco per Xics' de la Festa Major de Sant Pere, que estava prevista per aquest dilluns a les 20h al Parc del Pescador de Cambrils, s'ha suspès per la previsió de mal temps. L'espectacle es recuperarà al setembre, per la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, segons fonts municipals.

D'altra banda, l'espectacle de contes infantil 'Orgull de ser com som', que s'havia programa per aquesta tarda amb motiu del 28-J -Dia de l'Orgull LGTBI+-, s'ha ajornat al 7 de juliol, a les 19h, a la Pèrgola del Parc del Pescador. L'espectacle, amb la Clara de la companyia Sgratta, va adreçat a infants a partir de 5 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: