Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils recupera la Revetlla Jove de Sant Pere a la platja del Regueral

La festa se celebrarà el 2 de juliol i la música anirà a càrrec dels grups de versions Ready to Rock i Band-idos perversions i el DJ Ceba

El grup de versions Ready to Rock serà un dels que amenitzarà la Revetlla Jove al Regueral El grup de versions Ready to Rock serà un dels que amenitzarà la Revetlla Jove al Regueral ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Juny 2022 13:53

El Departament de Joventut recupera enguany la Revetlla Jove de Sant Pere a la platja. La festa se celebrarà el dia 2 de juliol, de les 23h a 5h de la matinada, a la Platja del Regueral. Com a novetat, enguany s’ha canviat la ubicació i l’escenari se situarà a l’alçada del pi rodó.

El cartell musical de la revetlla està format pels grups de versions Ready to Rock i Band-idos perversions i DJ Ceba per finalitzar. La barra anirà a càrrec de l’entitat juvenil Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar.

Durant tota la revetlla hi haurà un Punt Lila per tal d’informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les actituds masclistes i comportaments sexistes que es puguin produir en aquest espai d’oci.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que enguany s’oferirà aquest servei de punt lila tota la nit de la revetlla, reforçada amb falques amb missatges, en un context festiu a la platja, tal i com van demanar els i les joves.

La regidora també ha recordat que durant dos anys el jovent no ha pogut gaudir d’aquesta revetlla. Finalment, ha destacat la importància de donar suport a les entitats juvenils i ha afirmat que oferir-los la possibilitat de portar la barra és una manera d’ajudar-los en el seu autofinançament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: