Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La dibuixant Pilarín Bayés és proclamada "Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2022"

L'Ambaixadora ha oficiat el ritual del sorteig de l'ordre de l'actuació de la Diada de Sant Joan, que obrirà la Colla Joves Xiquets de Valls

La dibuixant Pilarín Bayés ha estat proclamada avui "Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2022" La dibuixant Pilarín Bayés ha estat proclamada avui "Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2022" AJUNTAMENT DE VALLS
Festa Major Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Juny 2022 15:01

La plaça de Món Casteller-Museu Casteller de Catalunya ha estat l'escenari aquest diumenge al migdia de la proclamació de l'Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2022 i del sorteig de l'ordre d'actuació de la Diada de Sant Joan. L'acte ha estat conduït per la periodista Elisabeth Carnicer.

Aquesta distinció ha recaigut enguany en la dibuixant Pilarín Bayés i de Luna, per haver il·lustrat la Petita Història dels Castellers, amb diverses edicions, així com haver incorporat aquesta temàtica en altres obres de la mateixa col·lecció i en altres treballs.

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, intervenint en l'acte de proclamació de l'Ambaixadora: 

Dolors Farré acte Ambaixadora 2022

L'Ambaixadora ha oficiat el ritual del sorteig al Km0 del món casteller, que ha determinat que la Colla Joves Xiquets de Valls serà l'encarregada d'obrir l'actuació de la Diada de Sant Joan de Valls 2022.

Durant l'acte, s'han aixecat els pilars d'homenatge de les dues colles dels Xiquets de Valls a l'Ambaixadora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: