Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el domàs decoratiu de la Festa Major de Sant Joan de Valls

El domàs té un preu de 15 euros i es pot comprar en diversos establiments de la ciutat

Cartell de la venda dels domassos en tres colors de la Festa Major de Sant Joan Cartell de la venda dels domassos en tres colors de la Festa Major de Sant Joan CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Juny 2022 20:36

Després de l’èxit de 2021, la Unió Anelles de la Flama (UAF) ha tornat a posar a la venda el domàs decoratiu de la Festa Major de Sant Joan de Valls que va estrenar l’any passat, inspirada en la imatge gràfica del cartell del Sant Joan passat, obra del dissenyador Miguel Bustos. De nou, s’ha editat la bandera en tres colors diferents, vermell, groc i blau, perquè cadascú pugui engalanar les finestres i els balcons com més li agradi.

El domàs té un preu de 15 euros i es pot adquirir al local social de la UAF i als comerços de la ciutat que son punt de venda com Moda Roylle, El Safareig, Cistelleria Roca, Teixits Cortès, Floristeria Heura Musa i Calçats Alentorn. També es pot encarregar a través de les xarxes socials de l’entitat vallenca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: