Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La pregonera Anna-Priscila Magriñà dona el tret de sortida a la Festa Major de Puigdelfí

La periodista reusenca va fer un emotiu pregó recordant la seva infància i joventut a la vila, quan passava els caps de setmana i festes a casa dels seus padrins

La periodista Anna-Priscila Magriñà va donar el tret de sortida a la Festa Major de Puigdelfí amb el tradicional Pregó La periodista Anna-Priscila Magriñà va donar el tret de sortida a la Festa Major de Puigdelfí amb el tradicional Pregó AJUNTAMENT DE PERAFORT I PUIGDELFÍ
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Gener 2022 00:57

Dijous passat 20 de gener, dia de Sant Sebastià, va començar la Festa Major de Puigdelfí. Enguany, la pregonera, la periodista reusenca Anna-Priscila Magriñà, va donar el tret de sortida a la Festa amb un emotiu pregó recordant la seva infància i joventut als carrers de la vila, quan venia a passar els caps de setmana i festes a casa els seus padrins.

Anna-Priscila Magriñà ha publicat quatre llibres de divulgació històrica i és col·laboradora habitual de 'La tarda' de Catalunya Ràdio, el programa 'Via lliure' de RAC1 i 'The Weekly Mag', a la Xarxa. Té una columna mensual a la revista "Sàpiens", on també hi publica reportatges sobre curiositats de la història. Aquesta temporada s'ha estrenat col·laborant amb el programa 'Planta baixa', de TV3.

mitjana Anna Priscilla Magrinyà Perafort

A més, durant quatre dies, del 20 al 23 de gener, actes de tot tipus i per a totes les edats ompliran el Casal de la vila. Enguany però, serà una Festa Major una mica diferent, marcada per les restriccions sanitàries. Malgrat totes aquestes mesures, la Festa Major mantindrà tot l’entusiasme i emoció habituals per part d’una comunitat que viu amb passió la seva festa més preuada.

L'Ajuntament demana a tots els puigdelfinencs i puigdelfinenques, "gaudir de la festa amb responsabilitat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: