Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà celebra la Festa Major Petita aquest cap de setmana

El tradicional seguici amb els pagesets i pagesetes i l’espectacle del conegut humorista "El Sevilla" seran els plats forts de la festa

El tradicional seguici amb els pagesets i pagesetes i l’espectacle del conegut humorista "El Sevilla" seran els plats forts de la festa El tradicional seguici amb els pagesets i pagesetes i l’espectacle del conegut humorista "El Sevilla" seran els plats forts de la festa AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 08 Octubre 2021 08:28

Roda de Berà ja té a punt la seva Festa Major Petita de l’Ecce Homo, que tindrà lloc del 8 al 10 d’octubre, garantint totes les mesures per fer front a la Covid-19 i tornant a demostrar que la cultura és segura.

Aquest divendres 8 d’octubre, l’Ajuntament inaugurarà una mostra fotogràfica de l’Estiu a la Pedrera, amb imatges dels esdeveniments celebrats dins de les edicions de 2019 i 2020. L’exposició es podrà visitar a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca durant un mes, els matins de dimarts a divendres de 9:30 a 13:30h i els dijous a la tarda de 16:30 a 19:30h.

El tradicional campionat de bitlles arribarà el dissabte 9 al matí, a partir de les 11 a la plaça dels Pins. Els participants hauran de netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans de cada tirada, i les bitlles i bitllots seran desinfectats després de cada torn.

El mateix dissabte, a partir de les 10 de la nit, la Banda Neón oferirà un concert de versions per a tots els públics. El seu repertori comprèn des dels millors temes mítics disco dels 80’s fins al reggaeton més actual, passant per la millor rumba i rock de tots els temps. L’entrada és gratuïta i no és necessari fer reserva.

Concentració de pagesets i pagesetes

El diumenge arribarà l’acte més tradicional de la festa, amb la concentració dels pagesets i pagesetes, partir de 2/4 d’11 del matí, a la plaça de la Sardana, per participar en el seguici cap a l’església. Els infants estaran acompanyats en aquesta ocasió pels músics dels Joglars de la Bota i per un xanquer pagès. Un cop a la parròquia, mossèn Antonio Rodríguez oficiarà una missa solemne en honor a Sant Ecce Homo i beneirà els fruits de la terra.
Com cada any, tots aquells infants que vulguin participar-hi però no tinguin la roba per poder vestir-se de pageset o de pageseta, poden posar-se en contacte amb l’Hotel d’Entitats.

Seguidament, a les 12 del migdia, els Joglars de la Bota oferiran un espectacle de malabars a la plaça de la Sardana. En cas de pluja aquest acte es traslladaria al pavelló municipal.

"El Sevilla", un dels noms propis

Un dels plats forts de la festa arribarà el diumenge a la tarda, a partir de 2/4 de 8 del vespre al pavelló municipal, amb l’humorista Miguel Ángel Rodríguez, més conegut com ‘El Sevilla’. El còmic visitarà Roda de Berà amb la seva bogeria, la seva creativitat i les seves eloqüències per presentar-nos “La vida es rocanrol”. Què en pensa la seva mare dels seus pèls, de la seva roba i dels seus tatuatges; com educa els seus fills un tipus que té un grup que es diuen els Mojinos Escozíos; o què fa una Rock Star quan li toca ser president de la seva comunitat de veïns, aquestes i moltes altres qüestions les resoldrà El Sevilla en “La vida es rocanrol”. L’entrada és gratuïta i no és necessari fer reserva, atès que l’accés serà per ordre d’arribada al pavelló.

Finalment, inclòs al programa i dins dels actes organitzat per les Jornades Europees del Patrimoni 2021, l’Ajuntament durà a terme el diumenge, de 10 a 14h, una jornada de portes obertes al Museu de la Ràdio Luis del Olmo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: