Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arbolí dóna la benvinguda a la tardor amb música i jocs

El plat fort de la Festa Major serà el dissabte 2 d'octubre, amb la l'Always Drinking Marching Band, que portaran molta xaranga, show, humor i transgressió

El plat fort de la Festa Major serà el dissabte 2 d'octubre, amb la l'Always Drinking Marching Band, que portaran molta xaranga, show, humor i transgressió El plat fort de la Festa Major serà el dissabte 2 d'octubre, amb la l'Always Drinking Marching Band, que portaran molta xaranga, show, humor i transgressió CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 01 Octubre 2021 00:17

Aquest primer cap de setmana d'octubre, Arbolí (Baix Camp) dóna la benvinguda a la tardor amb la Festa Major. El plat fort serà, aquest dissabte 2 d'octubre, a les 20h, amb la banda Always Drinking Marching Band, que portaran molta xaranga, show, humor i transgressió. Un conjunt de nou músics amb instruments de vent i percussió que faran vibrar del tot al capvespre. Tot seguit correran per la plaça els correfocs de la Selva del Camp amb el diabló perquè la lluna s’il·lumini de foc i explosió.

El programa comença el divendres dia 1, a les 22:30h, amb la cantautora rural Susannes, vinguda de Valls amb la seva guitarra i veu. L'endemà dissabte hi haurà jocs per la canalla, a les 10:30h, per l'empresa Trespins. A primera hora de la tarda, es podrà gaudir d' nflables i pintura mural participativa amb l’artista Gabi Basin de la secció d’art de Riudoms. I a partir de les 20h, la xaranga i alegria.

El diumenge dia 3, faran tocar els bastons els bastoners i bastoneres de Capafonts que ompliran de tradició l’ambient. Tot seguit, un petit taller de jotes obert al públic per l’associació La Clavellinera de Falset, qui fa anys que investiguen i eduquen entorn les danses tradicionals de Catalunya sud i les muntanyes. Al migdia la cobla Mirantfont de la Fatarella faran ballar sardanes, jotes i balls tradicionals amb el seu gran repertori.

La jornada acabarà a les 17h amb circ i jocs organitzats pel col·lectiu Circ de Jocs per engrescar, fer riure i jugar a totes les famílies, nenes, nens, mares, pares, àvies, avis, joves i adults que passeu per Arbolí.

Circ de jocs

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: