Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Ball de Dames i Vells de Tarragona es trasllada al Palau de Congressos amb motiu de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui a partir de les 16.30h

Imatge d'arxiu d'una representació del Ball de Dames i Vells de Tarragona Imatge d'arxiu d'una representació del Ball de Dames i Vells de Tarragona MARC COLILLA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Setembre 2021 17:57

Amb motiu de l’alta possibilitat de pluja de demà dijous 23 de setembre, Diada de Santa Tecla, i donada la logística de la representació del Ball de Dames i Vells, l’Ajuntament de Tarragona i l’entitat han decidit traslladar totes les sessions de demà, previstes per les 10.30h / 11.45h / 13h / 17h / 18.15h / 19.30h a la Sala August del Palau de Congressos.

Per aquest motiu, les persones que gaudien d’entrada podran assistir directament al Palau i d’altra banda, donades les característiques de l’espai, s’ampliarà aforament amb 1.300 entrades més entre totes les sessions.

Les noves entrades es podran accedir al web entrades.tarragona.cat avui a partir de les 16.30 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: