Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç inicia la Festa Major amb el pregó de l’equip sanitari del CAP

Quan finalitzi el pregó, es presentarà el sisè capgròs del seguici festiu, amb la fisonomia inmortalitzada del cap de colla d’aquesta entitat durant 22 anys, Paco Nogueira

Els capgrossos de l'Arboç Els capgrossos de l'Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 20 Agost 2021 16:40

Avui comença la Festa Major de l’Arboç. Durant 6 dies, del 20 al 25 d’agost, actes de tot tipus i per a totes les edats ompliran els carrers i les places de la vila. Enguany però, serà una Festa Major una mica diferent, marcada per les restriccions sanitàries. No es podran celebrar dos dels actes més concorreguts de la Festa Major: La diada castellera i La carretillada, previstes inicialment pel diumenge 22 d’agost. A més, les cercaviles seran substituïdes per exhibicions folklòriques estàtiques i es podran gaudir des de varis punts estratègics del poble amb el públic assistent assegut amb la distància de seguretat i les mesures higièniques estipulades per la normativa vigent.

Malgrat totes aquestes mesures, la Festa Major mantindrà tot l’entusiasme i emoció habituals per part d’una comunitat que viu amb passió la seva festa més preuada.

El Pregó i el sisè capgròs

La festa grossa començarà, a les 19:30h, a la Plaça de la Vila amb la lectura del Pregó a càrrec de Marta Ruiz Batalla, María Fernanda Cheda i Glòria Carol Moyano, membres de l’equip sanitari del CAP de l’Arboç. Abans, a les 18:30h, es farà la inauguració de les exposicions. I seguidament, un cop finalitzat el pregó, es farà la presentació del sisè capgròs dedicat a la Colla de Gegants i Nans de l’Arboç amb la representació del que va ser cap de colla des de l’any 1994 i durant 22 anys, Paco Nogueira. Més tard, a partir de les 21:30h a la Plaça de la Vila s’iniciarà la nit de dansa a càrrec de l’Esbart Sant Julià i a partir de les 23h els diferents concerts previstos, el de tribut a ABBA a la pista exterior del Poliesportiu i la nit jove amb el grup de versions Allioli a la Plaça de la Puntaire.

Durant els sis dies de Festa Major s'organitzaran múltiples i interessants activitats com les exhibicions folklòriques en diferents punts de la vila amb tots els grups de folklore arbocenc, els diferents concerts i espectacles de la Festa Major per a tots els públics i edats amb entrada gratuïta. Pels amants dels esports l’oferta d’activitats és força àmplia amb campionats de pàdel, futbol, bàsquet, petanca, bitlles catalanes, i una caminada-marxa.

Aquest any, l’Ajuntament ha signat un conveni de col.laboració amb el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per a l’adhesió al protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci. Així, durant els concerts de divendres i dissabte s’aplicarà aquest protocol a través de punts liles informatius.

Podeu consultar i descarregar el programa de la Festa Major de l’Arboç 2021 amb tots els actes a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat. Totes les novetats o imprevistos sobre la Festa Major es publicaran al perfil de facebook oficial de l’Ajuntament de l’Arboç.

L'Ajuntament demana a tots els arbocencs i arbocenques, gaudir de la festa amb responsabilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: