Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els 'Sopars del Món' de la iMAGInada passaran a ser dinars per adaptar-los al Procicat

El Tast de vins i el Tast de cervesa artesana de l’Espai Tastets, previstos pel dia 14 i 15 d'agost a la tarda, es concentraran el dia 14 al migdia

Els 'Sopars del Món' de la iMAGInada, passaran a ser 'Menjars del Món' i tindran lloc el dissabte, a les 14 h ,a dins l’auditori del Camp de Mart Els 'Sopars del Món' de la iMAGInada, passaran a ser 'Menjars del Món' i tindran lloc el dissabte, a les 14 h ,a dins l’auditori del Camp de Mart ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Agost 2021 18:08

Alguns actes programats a les Festes de Sant Magí de Tarragona han fet alguns canvis d'horaris per tal d’adaptar-los a les exigències del Procicat vigent, a causa de la pandèmia.

En primer lloc, el Tast de vins i el Tast de cervesa artesana de l’Espai Tastets de la iMAGInada, previstos pel dia 14 i 15 d'agost a les 18:30 h, es faran tots dos el dissabte 14, a dins l’auditori del Camp de Mart, a les 12 h.

Pel que fa als 'Sopars del Món' de la iMAGInada, passaran a ser 'Menjars del Món' i tindran lloc el dissabte, a les 14 h ,a dins l’auditori del Camp de Mart.

Finalment, les misses al Portal del Carro del dia de Sant Magí, 19 d'agost, previstes per a les 5 i les 6 h de la matinada, han quedat suspeses a causa del toc de queda. Les de les 7 h, 8 h i 9 h es mantenen.

L'Ajuntament de Tarragona recorda que per a tots els actes de la iMAGInada cal inscripció prèvia a www.laimaginada.cat i al punt d’informació de la iMAGInada al Camp de Mart. Les places són limitades. Per a qualsevol consulta relacionada amb els actes de la iMAGIada, també us podeu adreçar a través dels mateixos punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: