Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per al segon cap de setmana de la Festa Major del Morell

Sant Abdó i Sant Senén continua amb circ, el pregó, cultura popular i la participació de les entitats

Sant Abdó i Sant Senén continua amb circ, el pregó, cultura popular i la participació de les entitats Sant Abdó i Sant Senén continua amb circ, el pregó, cultura popular i la participació de les entitats AJUNTAMENT DEL MORELL
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juliol 2021 15:33

Enllestida la primera setmana de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén del Morell, arrenca el seu segon cap de setmana amb un programa farcit d’actes per a tots els públics. Després d’uns primers dies en què els grans concerts han estat els protagonistes, ara el circ, el pregó, la cultura popular i les entitats prenen el relleu.

Així, avui mateix la companyia Capicua porta l’espectacle de circ Koselig a la plaça Maria Mercè Marçal. Demà divendres arriba el torn de la cultura popular amb la cercavila a la plaça, el pregó a càrrec d’en Peyu, i les versions d’Star Ways Band.

El dissabte arrencarà aviat amb el tradicional tir al plat a la Granja dels Frares, i al migdia hi haurà concert amb Els Xatus. Ja a la tarda, gran celebració del 30è aniversari de la Zeuzera Pyrina, concert amb l’orquestra Metropol i més música amb The Goliards Collective.

L'endemà diumenge, concentració de cotxes clàssics, ofici solemne de Festa Major, la 58a Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec amb nou recorregut, mostra de cultura popular i concert amb la Cobla Mediterrània.

I per posar el punt final, dilluns els diables seran els reis de la festa, amb els versots i Ball de Sant Miquel tant del Ball de Diables Petits com del Ball de Diables del Morell.

Entrades pràcticament exhaurides

La majoria dels actes ja tenen les entrades exhaurides des de fa dies, però encara en queden per a algunes propostes. Es poden reservar a través de la plataforma elmorell.koobin.cat.

Pel que fa a les mesures contra la Covid-19, se seguiran totes les normes establertes per tal d’evitar contagis. Així mateix, des de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell es mostren molt agraïts amb el públic que ha assistit fins ara a les activitats programades, ja que tothom ha demostrat les seves ganes de gaudir de la festa amb seny i responsabilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: