Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major de Sant Jaume de Riudoms s'adapta a la Covid-19

El correfoc de la Colla de Diables de Riudoms es redefineix, aquest dissabte 24 de juliol, com a espectacle pirotècnic al pati de l’Escola Beat Bonaventura

El correfoc de la Colla de Diables de Riudoms es redefinirà, aquest dissabte, com a espectacle pirotècnic al pati de l’Escola Beat Bonaventura El correfoc de la Colla de Diables de Riudoms es redefinirà, aquest dissabte, com a espectacle pirotècnic al pati de l’Escola Beat Bonaventura ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juliol 2021 11:56

Aquest dijous 22 de juliol van donar el tret de sortida els actes de la Festa Major de Sant Jaume de Riudoms, amb una programació que ha recuperat alguns actes presencials i que s’ha adaptat a les mesures Covid-19. Els actes finalitzaran el diumenge 25 de juliol.

El repic de campanes anunciava, a les 19h, l’inici de la festa major d’estiu i, a les 20h, es va fer el pregó a càrrec de la Colla Gegantera de Riudoms. Tot seguit, es va llençar l’encesa de la tronada aèria a la plaça de l’Església i, a les 21.30 h, el mateix espai es va poder gaudir de l’espectacle 'El secret de la Lloll', amb l’actriu i presentadora Lloll Bertran.

La Festa Major de Sant Jaume es reprèn aquest divendres 23 de juliol, amb un espectacle d’animació infantil 'Bitxos raros', que tindrà lloc al recinte de Sant Antoni a les 18h. A les 21h, es farà l’elecció de la pubilla, l’hereu, el fadrí i la dama d’honor 2021 en un acte a la plaça de l’Església i, a l’acabar, es podrà gaudir del concert a càrrec de la banda de versions Ready to rock.

L'endemà dissabte dia 24, els infants podran escoltar un conte de la Festa Major a càrrec de la Conxa Torres en una Hora del conte especial que es farà a les 11h, a la Biblioteca Antoni Gaudí. A la tarda, l’Església de Sant Jaume acollirà un concert de la Coral Veus de la Terra. A les 21.30 h, serà el torn de la Colla de Diables i de Diablons de Riudoms, que redifinirà el tradicional correcof de Festa Major com a espectacle pirotècnic, al pati de l’Escola Beat Bonaventura. I, a les 23h, tindrà lloc un concert jove a la plaça de l’Església amb el grup La Fúmiga.

I, l'exhibició dels elements festius al pati de l'Escola Beat Bonaventura, la missa en honor a Sant Jaume i el castell de focs del diumenge 25 de juliol, posaran el punt final a la festa major d'estiu.

Podeu fer la reserva prèvia i recollida d’entrades per accedir als actes en aquest enllaç. 

En el cas de L’Hora del conte, que organitza la Biblioteca Antoni Gaudí, cal fer la inscripció prèvia presencialment a la biblioteca o enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. I pel que fa al concert que tindrà lloc a l’Església de Sant Jaume, cal consultar les condicions d’accés a la Parròquia de Sant Jaume.

Consulteu la programació complerta, les mesures covid i condicions de reserva d’espai aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: