Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obre la convocatòria de persones voluntàries per 'La iMAGInada'

A partir d'avui ja estan obertes les inscripcions de la 13 edició de La iMAGInada, que se celebrarà del 12 al 15 d’agost als jardins del Camp de Mart

Imatge d'arxiu de La iMAGInada 2020 Imatge d'arxiu de La iMAGInada 2020 ALBERT RUÉ
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Juliol 2021 17:11

Avui s'han obert les inscripcions per formar part de l'equip de la tretzena edició de La iMAGInada -Espai per a la llibertat d'expressió, que se celebrarà del 12 al 15 d'agost als jardins del Camp de Mart de Tarragona.

La iMAGInada és un projecte autogestionat i el voluntariat és un pilar fonamental. Tant en els dies dels actes programats, com en els dies previs i posteriors són necessàries mans per fer realitat un any més aquesta iniciativa sociocultural i comunitària. Per participar-hi només s'ha d'omplir el formulari de la web www.laimaginada.cat indicant en quines franges horàries i tasques es vol col·laborar. L'organització recollirà tota la informació i contactaran a les persones interessades per concretar la seva participació.

La 13a edició de La iMAGInada se celebrarà mantenint els seus actes al Teatre Auditori del Camp de Mart i recuperant els espais Petita iMAGInada, Espai Tallers, l'Escenari Cabaret i l'Espai Tastets.Quatre dies amb una trentena d'actes programats que conviden a cuidar-nos, des de dins cap a enfora.

En les pròximes setmanes també estaran disponibles les invitacions i inscripcions als diferents actes i tallers d'aquesta edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: