Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major del Vendrell adapta els horaris a les noves restriccions del Procicat

Els espectacles i concerts de la nit avancen l’hora d’inici per poder acabar a les 00.30h i l’altre canvi ha estat la supressió de les sessions de DJs

El regidor de Festes del Vendrell, Christian Soriano, ha confirmat que la Festa Major de Santa Anna es celebrarà tal i com estava prevista El regidor de Festes del Vendrell, Christian Soriano, ha confirmat que la Festa Major de Santa Anna es celebrarà tal i com estava prevista AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 16 Juliol 2021 16:49

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha confirmat  avuique la Festa Major del Vendrell es celebrarà tal i com estava prevista; això sí, incorporant algunes modificacions per ajustar-la a les mesures incloses en la darrera resolució del Procicat. El regidor considera que “malgrat les circumstàncies actuals, cal mantenir la cultura com a bé essencial i per això cal que les administracions facin seu el compromís de fer realitat el hashtag #la cultura segura".

En concret, el principal canvi afecta els horaris dels espectacles i concerts de la nit, que avancen l’hora d’inici per tal de poder donar compliment a la norma de finalització màxima a les 00.30h. D'aquesta manera, el 25 de juliol, el monòleg amb Toni Moog i el concert amb la Banda Petit Comitè, s'avança a les 22h; el 26 de juliol, els concerts Geluc i Suu s'avancen a les 21:30h, mentre que, el 27 de juliol, el concert amb Guardafuegos i El Lado Oscuro (Tribut a Jarabe de Palo) es farà a les 22h.

L’altre canvi ha estat la supressió de les sessions de DJs, per la impossibilitat, precisament, de fer-les en el marc de les noves restriccions horàries. No obstant això, el regidor ha explicat que s’estan estudiant altres alternatives per al públic jove.

En els propers dies també es donaran a conèixer alguns petits canvis en relació als recorreguts de cercavila de cultura popular i de la cercavila de foc per garantir el compliment de la normativa del Procicat. De moment, s'ha previst habilitar els punts més amplis del recorregut amb cadires per poder veure la cercavila popular i no es descarta tanca l'accés als carrers més estrets amb tanques.

Finalment, el regidor ha dit que “tot i la pandèmia i les restriccions, les administracions també hem de vetllar i tenir cura d’una altra salut, la salut anímica i la salut mental, i per fer-ho creiem que la cultura és la millor vacuna”.

La programació de la Festa Major es pot consultar degudament actualitzada a la pàgina web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: