Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major del Vendrell serà pionera en la represa de les cercaviles de foc "dinàmiques"

És una de les novetats de Santa Anna, que se celebrarà els dies 25, 26, 27 i 28 de juliol amb el lema "La millor vacuna!"

El Vendrell reprèn aquest estiu per Santa Anna les enceses i les cercaviles de foc "dinàmiques" El Vendrell reprèn aquest estiu per Santa Anna les enceses i les cercaviles de foc "dinàmiques" ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Josep Cartanyà
Dilluns, 28 Juny 2021 15:01

El regidor de Festes del Vendrell, Christian Soriano, junt amb representants de la Confraria d'Administradors de Santa Anna i de les comissions de la Cercavila Popular i de Foc han presentat aquest matí el cartell de la Festa Major de Santa Anna 2021, obra de Jordi Pellicer. Després d'un any i mig marcat per la pandèmia, Santa Anna es presenta amb el lema "La millor vacuna!". L'autor del cartell ha explicat que el cartell d'enguany està basat en l'encesa del campanar, "que encaixa amb el moment que estem vivint aquest estiu per tornar a la normalitat".

cartell Santa Anna 2021

Primera cercavila de foc "dinàmica"

Una de les principals novetats de la Festa Major del Vendrell serà les enceses i la cercavila de foc: "Serem pioners en el format de cercavila dinàmica, que forma part de la identitat del nostre municipi", ha ressaltat Soriano. El regidor ha volgut agraïr la implicació tant dels Administradors com de les comissions per haver fet possible un programa consensuat de festa major.

Des de la Comissió de la Cercavila Popular han explicat que aquesta festa major es tornarà a viure als carrers, tot evitant aglomentacions i d'acord amb les mesures vigents de la covid-19. Així, el recorregut del dia 26 de juliol serà més curt que el tradicional dels anys anteriors: Plaça del Tívoli, carrer dels Cafès, carrer Dr. Robert, Rambla, carrer Prat de la Riba, carrer Francesc Macià i carrer del Peix fins arribar a la Plaça Vella. Per poder complir l'aforament, enguany tampoc es podrà fer la ballada conjunta de tots els elements fetius a la plaça.

L'endemà dia 27, no hi faltaran els balls parlats, amb l'Acte Sacramental dels Diables del Vendrell i els seus versots, entre altres propostes i actuacions.

Pel que fa al recorregut de la cercavila del foc, enguany s'han buscat espais més grans per poder fer les enceses. L'itinerari serà: carrer Colom, Ctra. de Santa Oliva, Ctra. de Valls, carrer Dr. Robert, carrer dels Cafès fins acabar a la Plaça Nova, on es faran les enceses finals. Durant el recorregut es farà una desena d'enceses.

El regidor de Festes, Christian Soriano, -al centre-, amb membres, dels Administradors i de les Comissions, han presentat el cartell d'enguany (Aj.del Vendrell): presentació cartell Santa Anna 2021

Jaume Ramon, pregoner de la Festa Major

Després de valorar la pluja d'idees rebuda, l'organització ha decidit que enguany el pregoner de la Festa Major de Santa Anna serà en Jaume Ramon. Procedent d'una històrica família vendrellenca, propietària actual de l'Imprenta Ramon, el pregoner ha estat molt vinculat amb la vida i el teixit associatiu vendrellenc.

En les properes dates es donaran a conèixer més detalls sobre els actes de la Festa Major del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: