Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tània Verge serà la pregonera de la Festa Major de Sant Pere

La consellera reusenca de Feminismes i Igualtat de la Generalitat de Catalunya serà l'encarregada de pronunciar el pregó el dia de Sant Joan

La reusenca i consellera de Feminismes i Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge, serà la pregonera d'aquesta Festa Major de Sant Pere La reusenca i consellera de Feminismes i Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge, serà la pregonera d'aquesta Festa Major de Sant Pere REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Juny 2021 20:31

La reusenca i consellera de Feminismes i Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge, serà la pregonera d'aquesta propera Festa Major de Sant Pere 2021. La consellera ha rebut l'encàrrec de part de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; i del regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens.

Nascuda a Reus (1978), és doctora en ciència política i professora agregada al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la UPF, universitat on també dirigeix la Unitat d'Igualtat. La seva investigació se centra en els partits polítics i els parlaments, les relacions de poder de gènere en la participació política, i l’adopció i la implementació de les polítiques d’igualtat. És autora de més de quaranta articles acadèmics, una vintena de capítols i dos llibres, a més de comptar amb nombroses publicacions divulgatives (es poden consultar aquí)

Té una àmplia experiència en l’elaboració de plans d’igualtat d’institucions i administracions públiques, incloent el Parlament de Catalunya i el Síndic de Greuges. Ha sigut consultora i formadora en gènere de diferents institucions i organitzacions socials i polítiques, incloent el Consell d'Europa i l’Institut Europeu per a la Igualtat de Gènere (EIGE). Va ser membre de la Sindicatura Electoral de l'1 d'Octubre i participa en diferents col·lectius feministes.

L'Ajuntament de Reus ja va convidar a Tània Verge el setembre de 2019, quan va ser l'encarregada de fer la glossa institucional de la Diada Nacional de Catalunya el dia 11 de setembre.

L'encàrrec s'ha comunicat també a la Junta de Portaveus.

L'accés a l'acte serà limitat per complir els protocols de prevenció i els aforaments establerts, però es podrà seguir en línia a través de reus.cat/endirecte i del canal de Youtube de l'Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: