Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudoms suspèn la Festa Major de Sant Sebastià

La situació actual de la pandèmia obliga a cancel·lar-la i tan sols es podran seguir els actes virtuals programats per algunes entitats

Imatges de la Festa Major de Sant Sebastià de Riudoms Imatges de la Festa Major de Sant Sebastià de Riudoms AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Gener 2021 16:38

L'Ajuntament de Riudoms ha anunciat que, atesa la situació actual de la pandèmia que estem vivint, se suspenen els actes de celebració de la Festa Major de Sant Sebastià que estaven previstos del 20 al 24 de gener.

Així mateix, el consistori fa un agraïment a totes les entitats implicades a fer lluir la festa major d’hivern, com són la Parròquia de Sant Jaume Apòstol, la Colla de Diables i Diablons de Riudoms, el CERAP, la Colla Sardanista Roses de Tardor, i tots els grups de sacaires que anualment participen d'aquesta festa.

A la vegada, s'informa que es podran seguir els actes virtuals que algunes de les entitats han programat a través de les seves xarxes socials. L'Ajuntament espera que "per a la pròxima edició puguem retrobar-nos per tornar a omplir els nostres carrers de festa".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: