Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa Major d'Hivern a Constantí es redueix a actes simbòlics i de petit format

El Pregó d'enguany, a càrrec de la rectora de la URV Maria José Figueras Salvat, es podrà veure el 19 de gener al canal de Youtube de l'Ajuntament

Enguany no se celebrarà ni la la Trobada Gegantera de Constantí ni cap acte multitudinari, a causa de les restriccions sanitàries Enguany no se celebrarà ni la la Trobada Gegantera de Constantí ni cap acte multitudinari, a causa de les restriccions sanitàries ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Gener 2021 09:55

La Festa Major d'Hivern de Constantí, la Festa de San Sebastià, es veurà reduïda aquest any a la mínima expressió degut a l'actual situació sanitària. L'Ajuntament de Constantí no celebrarà les tradicionals activitats festives ni els actes multitudinaris que cada any conformen la programació. Durant aquesta edició només es faran un reduït nombre d'activitats simbòliques i de petit format.

La pregonera

Pel que fa al Pregó i l'entrega de les Distincions Honorífques, que cada any obre oficialment la Festa Major, no es farà el tradicional acte multitudinari al Pavelló Poliesportiu. Aquest any l'acte serà sense públic, es gravarà a la Sala de Plens del consistori i es podrà veure el dimarts dia 19 de gener, a les 19 hores, al canal de Youtube de l'Ajuntament de Constantí. El Pregó d'aquesta edició anirà a càrrec de Maria José Figueras Salvat, rectora de la Universitat Rovira i Virgili.

Pel que fa al Solemne Ofici en Honor a Sant Sebastià, aquest any queda reduït a una doble missa en honor al sant patró, que tindrà lloc el dia 20 de gener a les 9 i a les 12.00 h al Centre Parroquial.

Matinades, exposicions i contes infantils

Dintre del programa només es mantenen les Matinades del dia 20 de gener amb els Grallers i la Corranda i l'exposició fotògrafica 'Re-descobrint Centcelles' organitzada pel MNAT amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, que es podrà veure a la plaça de les Escoles Velles, del 19 de gener fins el 28 d'abril.

El dissabte 23 de gener al matí tindrà lloc una sessió de contes infantils a la plaça de l'Hospital, davant de la Biblioteca (amb inscripció prèvia). Pel que fa a d'altres esdeveniments habituals com la benvinguda als nadons o l'entrega dels Premis als Superlectors de la Biblioteca, aquest any no es farà acte de lliurament i els obsequis s'entregaran directament a les persones corresponents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: