Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta acolliran la Sindriada Solidària de Sant Magí

Els recursos recaptats es destinaran a la campanya ‘Aliments amb Cor’ de la Creu Roja Tarragona

El president d'Espimsa, Dídac Nadal, amb representants de les entitats col·laboradores, al Mercat Central de Tarragona El president d'Espimsa, Dídac Nadal, amb representants de les entitats col·laboradores, al Mercat Central de Tarragona DAVID OLIETE
Festa Major Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Agost 2020 21:12

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta acolliran la Sindriada solidària de les festes de Sant Magí d’enguany. És el primer cop que el Mercat de Torreforta acull aquest acte, un dels més esperats d’aquestes festes. La Sindriada tindrà lloc als dos mercats municipals el 14 d’agost de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

Com cada any, l’acte tindrà un alt component solidari. Tothom que adquireixi talls de síndria de la coneguda comercialment com a Sandía Fashion a un preu de 0,50 cèntims col·laborarà amb la campanya ‘Aliments amb Cor’ de la Creu Roja Tarragona. La quantitat recaptada es destinarà a comprar productes frescos dels mercats municipals per a les famílies més vulnerables.

La filial de la companyia BASF de les llavors hortícoles Nunhems fabrica les llavors de la varietat de síndria Sandía Fashion i la mateixa empresa també col·labora amb el donatiu de 300 unitats de petites neveres individuals on es dipositaran els talls d’aquesta fruita. L’Ajuntament de Tarragona també se suma a l’acte solidari amb una aportació econòmica.

D’altra banda, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta acolliran l’exposició ‘Teclicatures’, una mostra de l’artista visual tarragoní Tziqui Artworks que combina caricatures personalitzades amb il·lustracions del bestiari i elements del Seguici Popular de Tarragona. L’exposició s’inaugurarà el 14 d’agost i el seu autor estarà present realitzant caricatures en directe. La mostra es podrà veure fins al 12 de setembre, de 12 a 14 hores. A partir del 14 de setembre i fins al 3 d’octubre la mateixa exposició es podrà veure al Mercat Central.

Tots els actes comptaran amb totes les mesures de prevenció, seguretat i higiene per evitar la propagació de la Covid-19.

Sortejos a les xarxes socials de l’empresa municipal de Mercats

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta es vestiran de festa amb la imatge gràfica de les festes de Sant Magí 2020. A través de les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) de l’empresa municipal de Mercats de Tarragona (Espimsa) se sortejarà marxandatge de les festes.

“Els mercats municipals són el centre neuràlgic de la ciutat, un eix dinamitzador del centre i dels barris des d’on apostem fermament per la cultura, per reforçar el vincle amb totes les activitats, amb tot allò que passa a Tarragona”, ha manifestat el president de l’empresa municipal de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, que ha assenyalat que “ara, més que mai, els mercats municipals han d’esdevenir dinamitzadors socials i econòmics de la ciutat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: